Μπουντούτσνοστ: "Θα συνεχίσουμε εφόσον προτεραιότητα είναι το μπάσκετ"

Η διοίκηση της Μπουντούτσνοστ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση μια μέρα μετά τη γενική συνέλευση της Αδριατικής Λίγκας στην οποία μεταξύ άλλων υποστηρίζει πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ABA Liga αν το μπάσκετ αποτελεί προτεραιότητα.

Την Παρασκευή το απόγευμα η Γενική Συνέλευση της Αδριατικής Λίγκας ήταν επεισοδιακή με τον ισχυρό άνδρα της Μπουντούτσνοστ, Ντράγκαν Μποκάν, να αποχωρεί πριν την ολοκλήρωση της.

Μια μέρα μετά όμως η διοίκηση της ομάδας του Μαυροβουνίου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρεται σε όσα έγιναν στη συνεδρίαση της ABA Liga και τονίζει πως πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις ενώ τονίζει πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Αδριατική Λίγκα αν το μπάσκετ είναι προτεραιότητα.

Αναλυτικά:

«Έπειτα από τη χθεσινή συνάντηση της Αδριατικής Λίγκας που διεξήχθη στην Μπάνια Λούκα, η Μπουντούτσνοστ θέλει να ευχαριστήσει τον πρόεδρο Ίγκορ Ντόντικ για την εξαιρετική οργάνωση και τεχνική υποστήριξη προς όλους τους εκπροσώπους των ομάδων που συγκεντρώθηκαν εκεί.

Η Γενική Συνέλευση της ABA Liga πραγματοποιήθηκε υπό τις καλύτερες συνθήκες, η πλειοψηφία των συμμετεχόντων κατανόησε πλήρως την κατάσταση που επικρατεί στη διοργάνωση και οι αποφάσεις που πάρθηκαν είναι πολύ σημαντικές.

Σε κάθε περίπτωση, οι λανθασμένες αποφάσεις σε ό,τι αφορά τους τελικούς της Αδριατικής Λίγκας, ειδικά στο Game 5 είχαν ως αποτέλεσμα την αποχώρηση της διοίκησης, γεγονός που επιβεβαιώνει την ετοιμότητα της ομάδας να κάνει σημαντικά βήματα ώστε να μην επαναληφθούν ξανά ανάλογα περιστατικά.

Αυτό που έχουμε μπροστά μας είναι η καλή λειτουργία της ABA Liga. Οι ομάδες πρέπει να συμβάλουν στη σωστή λειτουργία και να ακολουθήσουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις ώστε η Αδριατική Λίγκα να λειτουργήσει στο πιο υψηλό επίπεδο. Η Μπουντούτσνοστ καταδικάζει τα περιστατικά βίας που σημάδεψαν τους περσινούς τελικούς της Αδριατικής Λίγκας. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι το μπάσκετ. Θα συνεχίσουμε στην Αδριατική Λίγκα εφόσον προτεραιότητα είναι το μπάσκετ και τίποτα άλλο».

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS