ΜΠΑΣΚΕΤ

Ισραήλ: Το Υπουργείο Υγείας ανάβει το "πράσινο φως" για τη Winner League

EUROLEAGUE / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ αναμένεται να ανάψει το "πράσινο φως" για επανεκκίνηση της Winner League. Το μπαλάκι σε παίκτες και ομάδες.

Η Liga Endesa και η Bundesliga έγιναν τα δύο πρώτα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που δημιούργησαν πλάνο επιστροφής στην αγωνιστική δράση για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν, δεν θα είναι όμως τα μόνα. Η Winner League του Ισραήλ βρίσκεται ένα βήμα από τη δυνατότητα επανεκκίνησης, δεδομένου ότι το Υπουργείο Υγείας είναι έτοιμο να ανάψει το πράσινο φως για κάτι τέτοιο.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από τη χώρα, θα εγκριθεί το ειδικό πλάνο που έχει δημιουργηθεί από την εγχώρια λίγκα προκειμένου να ολοκληρωθεί η σεζόν. Έτσι, θα ξεπεραστεί ο πιο μεγάλος σκόπελος, για να πάρουν σειρά οι αποφάσεις/πράξεις των ομάδων.

Αφενός σε ό,τι έχει να κάνει με τον ακριβή τρόπο ολοκλήρωσης της σεζόν (προφανώς αυτό θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών), όσο και με τους παίκτες. Τις προηγούμενες ημέρες καταγράφηκαν οι σκέψεις για ένα καλοκαιρινό τουρνουά, με την παρουσία δύο ξένων σε κάθε ομάδα δεδομένου ότι όλοι τους είχαν φύγει από τη χώρα, όταν κατέστη σαφές πως δεν επρόκειτο να επιστρέψουν στα παρκέ σύντομα -μετά την έξαρση της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ