ΜΠΑΣΚΕΤ

Ατζέντης Σκόλα: "Δεν έχει αποφασίσει αν θα συνεχίσει την καριέρα του"

Ο Λουίς Σκόλα με τη φανέλα της Αρμάνι
Ο Λουίς Σκόλα EUROKINISSI

Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά άφησε ο ατζέντης του Λουίς Σκόλα, Κλαούντιο Βιλανουέβα, μιλώντας για το μέλλον του 40χρονου πάουερ φόργουορντ.

Ο Λουίς Σκόλα αποφάσισε να φύγει από την Αρμάνι Μιλάνο, ενώ όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος δεν πρόκειται την επόμενη σεζόν να παίξει σε ομάδα της EuroLeague. Στα 40 του ο σπουδαίος πάουερ φόργουορντ φαίνεται πως αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά ακόμα δηλαδή και να κρεμάσει τα παπούτσια του, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ατζέντης του Κλαούντιο Βιλανουέβα.

" Ο Λουίς ακόμα προπονείται, του αρέσει πολύ να το κάνει και ξέρει πως είναι το καλύτερο αν αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του. Έχει προτάσεις από ομάδες, αλλά ακόμα δεν έχει αποφασίσει αν θα συνεχίσει την καριέρα του ή θα αποσυρθεί. Πέρασε πολύ καλά στο Μιλάνο και κυνηγώντας τους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι ακόμα στην Ιταλία" εξήγησε χαρακτηριστικά ο Βιλανουέβα.

Στην περίπτωση πάντως που ο Σκόλα αποφαίσει να παίξει και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο θα επιδιώξει να μείνει στην Ιταλία με τη Βαρέζε να είναι μια από τις ομάδες που έχει εκφράσει την επιθυμία να συνεργαστούν μαζί του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ