EUROLEAGUE

Σκόλα: "Πήρα την απόφαση να φύγω από την Αρμάνι Μιλάνο"

Σκόλα: "Πήρα την απόφαση να φύγω από την Αρμάνι Μιλάνο"

Η Αρμάνι Μιλάνο ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Λουίς Σκόλα, ο οποίος ενημέρωσε πως δεν πρόκειται να παίξει την επόμενη σεζόν σε άλλη ομάδα της EuroLeague.

Παρελθόν από την Αρμάνι Μιλάνο αποτελεί ο Λουίς Σκόλα, όπως ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από τον ιταλικό σύλλογο. Οι κόκκινοι ενημέρωσαν για την απόφαση που πήρε ο 40χρονος φόργουορντ προκειμένου να μην ανανεωθεί η συνεργασία τους, με τον ίδιο να εξηγεί πως δεν έχει πρόθεση να παίξει του χρόνου στην EuroLeague. Δεν αποκάλυψε όμως τι μέλλει γενέσθαι με την καριέρα του, δεδομένου ότι επιφυλάχθηκε να απαντήσει τις επόμενες εβδομάδες.

"Μετά από βαθιά σκέψη, πήρα την απόφασή μου αναφορικά με την επόμενη σεζόν. Επέλεξα να μην παίξω στην EuroLeague ξανά, ούτε στην Αρμάνι Μιλάνο, ούτε σε άλλη ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω την Ολίμπια που μου έδωσε αυτή τη δυνατότητα, ήταν μια όμορφη χρονιά, όπου έζησα σε ένα όμορφο περιβάλλον, στο οποίο ένιωσα σαν στο σπίτι μου. Από την άλλη, δεν έχω αποφασίσει ακόμη αν θα αποσυρθώ ή θα συνεχίσω να παίζω. Θα πάρω την τελική μου απόφαση γι αυτό το γεγονός τις επόμενες εβδομάδες" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λουίς Σκόλα μέσω επίσημης δήλωσης στην ιστοσελίδα της Αρμάνι Μιλάνο.

Από την πλευρά του, ο Τζόρτζο Αρμάνι εξήγησε πως "ο Λουίς Σκόλα είναι ένας σπουδαίος πρωταθλητής και ήταν τιμή για εμάς να τον έχουμε στον σύλλογο. Στη μακρά καριέρα του, έχει τιμήσει δια της παρουσίας του τον αθλητισμό και τις ανθρώπινες αξίες, στις οποίες πάντα πιστεύαμε. Τους τελευταίους μήνες έδειξε πώς η σοβαρότητα και η αφοσίωση τού επέτρεψαν να φτάσει στην επίτευξη απροσδόκητων στόχων. Γι αυτό τον ευχαριστώ πολύ, του εύχομαι ό,τι καλύτερο και ελπίζω να τον δω στο γήπεδο την επόμενη χρονιά στους Ολυμπιακούς Αγώνες".

Photo Credits: Olimpia Milano

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ