ΜΠΑΣΚΕΤ

Από το ΝΒΑ στην Ομπραντόιρο ο Κάιλ Σινγκλέρ

Από το ΝΒΑ στην Ομπραντόιρο ο Κάιλ Σινγκλέρ

Παίκτης της Ομπραντόιρο και επίσημα είναι από σήμερα (30/9) ο Κάιλ Σινγκλέρ, ο οποίος μετακόμισε στην Ισπανία έπειτα από έξι χρόνια στο ΝΒΑ.

Ο Κάιλ Σινγκλέρ έκανε τον κύκλο του. Έπειτα από έξι χρόνια στο ΝΒΑ και συγκεκριμένα στο Ντιτρόιτ και στην Οκλαχόμα Σίτι, ο 30χρονος σμολ φόργουορντ επέστρεψε στην Ισπανία για να φορέσει τη φανέλα της Ομπραντόιρο, της ομάδας δηλαδή στην οποία αγωνίζεται και ένας Έλληνας, ο Κώστας Βασιλειάδης.

Παράλληλα ο Σινγκλέρ θα επιστρέψει στην Ισπανία, απ' όπου ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του το 2011. Μετά την τετραετία στο Ντιουκ, ο ξανθομάλλης φόργουορντ επιλέχθηκε στο Νο. 33 του Draft από τους Ντιτρόιτ Πίστονς, ωστόσο προτίμησε να υπογράψει συμβόλαιο αρχικά στην ισπανική Αλικάντε (πριν πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης), λόγω του λοκ άουτ που υπήρχε εκείνη τη σεζόν στο ΝΒΑ.

Στα έξι χρόνια που έπαιξε στο ΝΒΑ ο Σινγκλέρ είχε 6,5 πόντους και 2,9 ριμπάουντ σε 21,9 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο, ωστόσο την τελευταία διετία είχε ελάχιστη συμμετοχή στους αγώνες της Θάντερ. Εν τέλει έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ