ΜΠΑΣΚΕΤ

Αδριατική Λίγκα: Η Μπουντούτσνοστ ζητάει την ακύρωση των τελικών!

Αδριατική Λίγκα: Η Μπουντούτσνοστ ζητάει την ακύρωση των τελικών!

Η Μπουντούτσνοστ δίνει συνέχεια στα επεισόδια που έγιναν στον 5ο τελικό της Αδριατικής Λίγκας με τον Ερυθρό Αστέρα, ζητώντας την ακύρωση ολόκληρης της σειράς.

Ο Ερυθρός Αστέρας διέλυσε την Μπουντούτσνοστ στον πέμπτο τελικό της Αδριατικής Λίγκας, κατέκτησε το πρωτάθλημα και επέστρεψε στην EuroLeague. Για την ομάδα του Μαυροβουνίου, πάντως, το πρωτάθλημα δεν ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (22/4), αφού σκοπεύει να δώσει συνέχεια και εκτός αγωνιστικών χώρων. Για αρχή, η Μπουντούτσνοστ σκοπεύει να ζητήσει την ακύρωση ολόκληρης της σειράς τελικών, λόγω των επεισοδίων που έγιναν στον πέμπτο αγώνα !

Σύμφωνα με το vijesti.me, η Μπουντούτσνοστ σκοπεύει παράλληλα να ενημερώσει και την EuroLeague για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διεξήχθη ο πέμπτος τελικός της Αδριατικής Λίγκας , ενώ παράλληλα έκανε λόγο για " εθνικισμό και ρατσιστική συμπεριφορά" από πλευράς Ερυθρού Αστέρα στην σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε.

" Λόγω της απόφασης των οπαδών των γηπεδούχων στους παίκτες της Μπουντούτσνοστ, δεν υπήρχαν συνθήκες για κανονική διεξαγωγή του αγώνα. Η Μπουντούτσνοστ θα απευθυνθεί στη Συνέλευση και στις ομάδες που αποτελούν μέλη της Λίγκας, ζητώντας να ακυρωθεί ολόκληρη η σειρά", αναφέρει μεταξύ άλλων η ομάδα του Μαυροβουνίου.

" Σε αυτό το παιχνίδι, ο ρατσισμός και ο εθνικισμός των γηπεδούχων ξέφυγε από κάθε όριο και είμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε λεπτομερώς την EuroLeague για ό,τι συνέβη σε όλη τη σειρά", συνεχίζει η ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ