EUROLEAGUE

Ζήσης: "Δύσκολο και σκληρό ματς"

Ζήσης: "Δύσκολο και σκληρό ματς"
INTIME SPORTS

Πεπεισμένος πως η Σιένα θα έχει δύσκολο έργο κόντρα στην Γαλατάσαραϊ (2/11, 9.45μ.μ.) είναι ο Νίκος Ζήσης. Διαβάστε τις δηλώσεις του Έλληνα γκαρντ

Η Σιένα υποδέχεται για την 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκας την Γαλατάσαραϊ και οι Ιταλοί περιμένουν ένα πολύ δύσκολο ματς. Αυτό επανέλαβε και ο Νίκος Ζήσης στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.

"Θα είναι ένα πραγματικά πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, γιατί η Γαλατάσαραϊ είναι μία πολύ καλή ομάδα που έφτασε στον Δ' Όμιλο μέσω των προκριματικών αγώνων στο Βίλνιους", επισήμανε ο Νίκος Ζήσης και συνέχισε:

"Έχουν κερδίσει ήδη ένα παιχνίδι από την κανονική σεζόν και παίζουν επίσης πολύ καλά στο εθνικό τους πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι για εμάς και οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε ένα σπουδαίο ματς".

Με τον παίκτη του συμφώνησε και ο Σιμόνε Πιανιτζάνι ο οποίος σχολίασε: "Θα είναι ένα πολύ σκληρό ματς απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα με μεγάλη εμπειρία και ένα βαθύ ρόστερ. Η Γαλατάσαραϊ έδειξε την αξία της στα προηγούμενα παιχνίδια στον προκριματικό γύρο.

Θα είναι δύσκολο για μας στον αμυντικό τομέα, γιατί η Γαλατάσαραϊ παίζει πολύ καλά το πικ εν ρολ. Διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες, σουτέρ και ψηλούς που μπορούν να επιτεθούν στο αντίπαλο καλάθι".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ