EUROLEAGUE

Σχορτσανίτης, Γκρέιντζερ, Γκεραρντίνι, Τζίκιτς συζητούν για την ψυχική υγεία

Σχορτσανίτης, Γκρέιντζερ, Γκεραρντίνι, Τζίκιτς συζητούν για την ψυχική υγεία

Για τη σημασία της ψυχικής υγείας στον αθλητισμό συζήτησαν οι πρωταγωνιστές του μπάσκετ, ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, ο Τζέισον Γκρέιντζερ, ο Μαουρίτσιο Γκεραρντίνιο και ο Αλεκσάνταρ Τζίκιτς (VIDEO).

Ξέρατε ότι τουλάχιστον το 50% των κορυφαίων αθλητών παγκοσμίως αντιμετωπίζει στη διάρκεια της πορείας και της καριέρας του πνευματικά προβλήματα; Και όμως, την ώρα που ο μέσος φίλαθλος θεωρεί οτι ένας μπασκετμπολίστας, ένας ποδοσφαιριστής που αμοίβεται με σημαντικά ποσά δεν έχει κανένα πρόβλημα στην καθημερινότητά του, εκείνος είναι πολύ πιθανό να παλεύει με τους δαίμονές του εξαιτίας ενός τραυματισμού, εξαιτίας μιας κακής εμφάνισης, εξαιτίας ενός υβριστικού συνθήματος ή μιας λεκτικής επίθεσης.

Ο Τζέισον Γκρέιντζερ της Μπασκόνια, ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, ο GM της Φενέρμπαχτσε Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι και ο προπονητής Αλεκσάνταρ Τζίκιτς κάθισαν μαζί στο ιδιο τραπέζι και η EuroLeague τους έδωσε τον χώρο για να συζητήσουν για τη σημασία της ψυχικής υγείας στον αθλητισμό. Δείτε το video που ανέβηκε στον λογαριασμό της διοργάνωσης και δώστε σημασία στις λεπτομέρειες.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ