EUROLEAGUE

Σχορτσανίτης: "Είμαι απογοητευμένος"

Σχορτσανίτης: "Είμαι απογοητευμένος"
INTIME SPORTS

Κατά την επιστροφή της αποστολής της Μακάμπι στο Ισραήλ ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή του από την απώλεια του ευρωπαϊκού

Απογοητευμένος κυρίως με τον εαυτό του εμφανίστηκε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης ο οποίος δήλωσε πως δεν βοήθησε όσο θα ήθελε την ομάδα του.

"Είμαι απογοητευμένος με τον εαυτό μου γιατί δεν έπαιξα όσο καλά ήθελα στον τελικό. Δεν βοήθησα την ομάδα όπως μπορούσα. Ελπίζω να το κάνω του χρόνου", τόνισε ο Έλληνας σέντερ ενώ ξεκαθάρισε πως έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Συνεχίζοντας, ο Σχορτσανίτης υπογράμμισε "Είχαμε μία εξαιρετική σεζόν στην Ευρωλίγκα, αλλά τι να κάνεις; Κανένας δεν περίμενε να φτάσουμε τόσο μακριά στη διοργάνωση. Ήταν σίγουρα ένα επίτευγμα".

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Ντέιβιντ Μπλατ ο οποίος υπογράμμισε: "Είμαστε περήφανοι. Μας έλειψε περισσότερο από όλα η εμπειρία. Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα δυνατή και έμπειρη. Εμείς κάναμε το παιχνίδι μας στο πρώτο μέρος, αλλά στην επανάληψη φάνηκε η εμπειρία και το βάθος του".

Από την πλευρά του, ο Τζέρεμι Πάργκο που ήταν πολύ καλός στο Final 4 επισήμανε: "Eίμαι κουρασμένος και απογοητευμένος, σε κανέναν δεν αρέσει να χάνει. Δεν φτάσαμε στα επίπεδα απόδοσης που θέλαμε και χάσαμε. Πάντως φτάσαμε στον τελικό κόντρα σε όλα τα προγνωστικά και αυτό είναι σημαντικό".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ