EUROLEAGUE

Στην Εφές μέχρι το 2016 ο Αγγέλου

Στην Εφές μέχρι το 2016 ο Αγγέλου

Προπονητής της Εφές Αναντολού θα είναι από το πρωί της Δευτέρας (23/12) ο Βαγγέλης Αγγέλου, ο οποίος αποχαιρετά τον Αρη για χάρη της ομάδας της Κωνσταντινούπολης.

Τις τελευταίες δυο μέρες οι φήμες κατέκλυσαν το διαδίκτυο και το γεγονός συζητήθηκε όσο τίποτε άλλο στο ελληνικό μπάσκετ. Μετά τον θρίαμβο του Άρη επί του Πανιωνίου και την πρόκριση της ομάδας στον Τελικό του Κυπέλλου, έγινε και επίσημο.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου αποχωρεί από τους "κιτρινόμαυρους" για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εφές Αναντολού, μιας εκ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης. Ο Ελληνας κόουτς συμφώνησε με τους Τούρκους για συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2016 και επιστρέφει στην Euroleague, στην οποία έχει κάνει αξιοπρόσεκτη πορεία στο πλευρό του Ντούσαν Ιβκοβιτς.

Ο μάνατζερ του Αγγέλου Γιώργος Δημητρόπουλος, παραδέχθηκε την συμφωνία των δυο πλευρών μέσω Twitter. " Τεράστια νίκη και έντονα συναισθήματα για τον κόουτς Αγγέλου. Ηταν το τελευταίο του παιχνίδι με τον Αρη. Επιστρέφει στην Euroleague για τα επόμενα δυόμιση χρόνια. Ευχαριστούμε τους παράγοντες του συλλόγου που επέτρεψαν να ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή", ανέφερε το σχετικό "τιτίβισμα".

Ο πρώην πλέον τεχνικός της ιστορικής ομάδας της Θεσσαλονίκης, θα αντικαταστήσει τον Οκτάι Μαχμουτί, ο οποίος "πλήρωσε το μάρμαρο" για τις κακές εμφανίσεις στην πρώτη φάση της Euroleague. Θα πιάσει άμεσα δουλειά, με στόχο η Εφές Αναντολού να παρουσιαστεί έτοιμη στην πρεμιέρα του Top-16.

Ο ίδιος ο τεχνικός του Άρη ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου του ματς με τον Πανιώνιο πως ενημέρωση θα υπάρξει αύριο (23/12) μαζί με τη διοίκηση.

Τέλος, αύριο (23/12) η διοίκηση, ο προπονητής και οι αρχηγοί του Άρη θα παραθέσουν συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα "Ηλίας Ζυγούρη" στο Αλεξάνδρειο.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ