EUROLEAGUE

Σφαιρόπουλος: Η EuroLeague τον θυμάται... ερυθρόλευκο

2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ / ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ / ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος επιστρέφει στο ΣΕΦ ως αντίπαλος του Ολυμπιακού, ωστόσο η βραδιά περιλαμβάνει ακόμα μία ιδιαιτερότητα για τον Έλληνα τεχνικό. Η EuroLeague δεν παρέλειψε να την επισημάνει.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είναι το πρόσωπο της βραδιάς και του αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Μακάμπι στο ΣΕΦ, τουλάχιστον μέχρι την έναρξή του. Ο Έλληνας τεχνικός επιστρέφει στην έδρα της ομάδας που υπηρέτησε ως πρώτος προπονητής για τέσσερις διαδοχικές σεζόν, αυτή τη φορά όμως ως αντίπαλος.

Η βραδιά, όμως, επιφυλάσσει ακόμα μία ιδιαιτερότητα για τον πρώην "ερυθρόλευκο" προπονητή, την οποία δεν παρέλειψε να αναφέρει η EuroLeague, κάνοντας ειδική αναφορά στην επιστροφή του στο ΣΕΦ. Συγκεκριμένα, το παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό θα είναι το 150ο για τον 52χρονο τεχνικό στην ευρωπαϊκή διοργάνωση από το 2014-15 όταν και ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του αποψινού του αντιπάλου.

Όπως αναφέρει και η EuroLeague, "αναμένεται μία μεγάλη βραδιά για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο", δημοσιεύοντας και ένα video μάλιστα με τις δύο σημαντικότερες βραδιές του, τους ημιτελικούς Final Four του 2015 και του 2017 απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Τα 149 παιχνίδια του στη EuroLeague:

Σφαιρόπουλος: Η EuroLeague τον θυμάται... ερυθρόλευκο

Photo Credits: Eurokinissi

Το video της EuroLeague:

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ