EUROLEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Πρέπει να έχουμε υψηλά επίπεδα αυτοσυγκέντρωσης"

2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αυτοσυγκέντρωση και ανταγωνιστικό πνεύμα θέλει να δει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος από τους παίκτες της Μακάμπι Τελ Αβίβ στην αυριανή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Με ρεκόρ 3-2 θα μπει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας η Μακάμπι Τελ Αβίβ το βράδυ της Παρασκευής (1/11 στις 21:30) για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό του 2-3. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος γυρίζει στο Φάληρο για πρώτη φορά ως αντίπαλος της ομάδας με την οποία εκτόξευσε την καριέρα του, ξέρει ότι ο κόσμος θα τον χειροκροτήσει, ξέρει όμως και πως η ομάδα του θα πρέπει να είναι πολύ συγκεντρωμένη για να φύγει λίγο πριν από τα μεσάνυχτα νικήτρια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα προπονητή:

" Αυτό είναι το πρώτο back-to-back παιχνίδι μας στη φετινή σεζόν. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε, είναι να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί. Ο Ολυμπιακός έρχεται σε αυτόν τον αγώνα μετά από μια τεράστια νίκη, έπαιξαν μάλιστα με έναν διαφορετικό τρόπο απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Αναλύσαμε την εμφάνιση και το παιχνίδι τους και ξέρουμε ότι πρέπει να παίξουμε έξυπνα, αλλά ταυτόχρονα να έχουμε και υψηλά επίπεδα αυτοσυγκέντρωσης".

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ