EUROLEAGUE

Ο Βοροντσέβιτς... έβγαλε στη σέντρα τον Κουφό

Ο Βοροντσέβιτς... έβγαλε στη σέντρα τον Κουφό
EUROKINISSI

Το Halloween έχει επηρεάσει την EuroLeague, που παρουσίασε ένα video με όσα... φοβούνται και διστάζουν να κάνουν οι παίκτες της διοργάνωσης.

Η πρώτη "διαβολοβδομάδα" της EuroLeague συμπίπτει με το Halloween, το οποίο αποτέλεσε την αφορμή για να ερωτηθούν κάποιοι από τους παίκτες της διοργάνωσης για τους μεγαλύτερους φόβους τους. Ο Κάλεμπ Ταρτσέφσκι ανέφερε -για παράδειγμα- πως "ο Έτορε Μεσίνα με τρομάζει κάποιες φορές, αυτή είναι τρομακτική σκηνή".

Ο Μπόμπι Ντίξον (Φενέρμπαχτσε), ο Νιλς Γκιφάι (Άλμπα Βερολίνου), ο Κάλεμπ Ταρτσέφσκι (Αρμάνι Μιλάνο) και ο Αντρέι Βοροντσέβιτς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας) απάντησαν σε μια σειρά από διλήμματα, με ένα εξ αυτών να δίνει την ευκαιρία στον αρχηγό της ρωσικής ομάδας να... βγάλει στη σέντρα τον Κώστα Κουφό. Όταν τέθηκε το ερώτημα "τι προτιμάς: ένα βράδυ σε στοιχειωμένο σπίτι ή να μείνεις το βράδυ πριν εκτός έδρας αγώνα με τον πιο θορυβώδη συμπαίκτη σου", ο Αντρέι Βοροντσέβιτς εξήγησε ότι προτιμά το δεύτερο, αν και μάλλον ο Κώστας Κουφός "είναι αυτός που κάνει την περισσότερη φασαρία". Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι έδειξαν -για έναν περίεργο λόγο- προτίμηση στο στοιχειωμένο σπίτι.

Στην ερώτηση περί προτίμησης ανάμεσα σε ένα χαλασμένο αυγό ή ένα φίδι, οι τρεις πρώτοι απάντησαν το πρώτο, με τον Αντρέι Βοροντσέβιτς να διαχωρίζει τη θέση του.

Όταν η κουβέντα πήγε στο τραγούδι και το ροχαλητό ενός συμπαίκτη, ο Νιλς Γκιφάι παραδέχθηκε ότι είναι χειρότερο το δεύτερο, ενώ ο Μπόμπι Ντίξον αναφέρθηκε στο πόσο κακό είναι όταν κάποιος -παράφωνος- συμπαίκτης αποφασίζει να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο τραγούδι.

Η πιο ενδιαφέρουσα ίσως ερώτηση (σίγουρα πάντως η πιο μπασκετική) είχε να κάνει με το αν είναι χειρότερο να δέχεσαι τάπα σε προσπάθεια για κάρφωμα ή να χάνεις λέι απ. Ο Κάλεμπ Ταρτσέφσκι εξήγησε πως η τάπα είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να του συμβεί εν ώρα αγώνα, με τον Μπόμπι Ντίξον και τον Αντρέι Βοροντσέβιτς να εξηγούν γιατί το να χάνεις ένα λέι απ δεν συγκρίνεται με τίποτα.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ