EUROLEAGUE

Ο Βόιτμαν έπαθε... Καλάθη και έχασε στο τσακ το triple-double

EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μια ανάσα από το να γίνει ο δεύτερος με triple-double στην ιστορία της EuroLeague έφτασε ο Γιόχαν Βόιτμαν. Δείτε το απίστευτο stat-line του Γερμανού σέντερ της Μπασκόνια στο ματς με τη Χίμκι.

Ο Νίκολα Βούιτσιτς είναι ο μόνος παίκτης που έχει γράψει triple-double στην ιστορία της EuroLeague και όσο κοντά κι αν φτάνουν κάποιοι σε αυτό το σπουδαίο στατιστικό επίτευγμα, πάντα κάτι λείπει στο φινάλε για να συνεχίσει ο παλαίμαχος Κροάτης σέντερ στη μοναξιά του.

Ο Νικ Καλάθης έχασε δύο φορές απέναντι στην Αναντολού Εφές το triple-double για δύο και ένα ριμπάουντ αντίστοιχα, ενώ το βράδυ της Παρασκευής (8/3) ο Γιόχαν Βόιτμαν έφτασε πολύ κοντά στο να γίνει ο δεύτερος στην ιστορία της διοργάνωσης με διψήφιο αριθμό στις τρεις σημαντικότερες στατιστικές κατηγορίες.

Ο Γερμανός της Μπασκόνια ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με τη Χίμκι για την 25η αγωνιστική με 16 πόντους από 6/8 δίποντα, 1/1 τρίποντο και 1/2 βολές, μάζεψε 9 ριμπάουντ, μοίρασε 9 ασίστ, έκλεψε μια μπάλα και συγκέντρωσε 31 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης, στο 39' όμως ο Βιλντόζα δεν εκτέλεσε ένα ελεύθερο τρίποντο από την αριστερή γωνία και ο ψηλός των Βάσκων έχασε ένα αμυντικό ριμπάουντ στη διεκδίκησή του.

Τόσο κοντά έφτασε ο Βόιτμαν, τόσο κοντά...

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ