ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπουντούτσνοστ: Δυνάμωσε με Μπιτάτζε

ÔÏÕÑÍÏÕÁ ÁÊÑÏÐÏËÉÓ 2017 / ÅËËÁÄÁ - ÃÅÙÑÃÉÁ / ACROPOLIS TOURNAMENT 2017 / GREECE - GEORGIA (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÔÏÕÑÍÏÕÁ ÁÊÑÏÐÏËÉÓ 2017 / ÅËËÁÄÁ - ÃÅÙÑÃÉÁ / ACROPOLIS TOURNAMENT 2017 / GREECE - GEORGIA (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Η Μπουντούτσνοστ προχώρησε σε μία σπουδαία μεταγραφή ανακοινώνοντας την απόκτηση ενός εκ των μεγαλύτερων ταλέντων που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη, του Γκόγκα Μπιτάτζε.

Η Μπουντούτσνοστ έκανε το μεγάλο "μπαμ" προσθέτοντας στο ρόστερ της ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Αναφερόμαστε στον Γκόγκα Μπιτάτζε που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Μέγκα Μπέμαξ του Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Στα 19 του χρόνια, ο Γεωργιανός σέντερ (2.12μ.) είναι ήδη διεθνής με την Εθνική Ομάδα της χώρας του ενώ κατά πάσα πιθανότητα έχει κλειδώσει και μία θέση στον πρώτο γύρο του Draft του 2019. Οι προσδοκίες για τον Μπιτάτζε είναι πολύ μεγάλες, με τις εμφανίσεις του να ανεβάζουν ακόμα πιο ψηλά τον πήχη.

Με τα χρώματα της Μέγκα Μπέμαξ, ο επιβλητικός σέντερ μέτρησε 20.2 πόντους, 7.2 ριμπάουντ και 2.5 τάπες κατά μέσο όρο στην Αδριατική Λίγκα. Η Μπουντούτσνοστ προσφέρει στον Μπιτάτζε την ευκαιρία να πάρει το βάπτισμα του πυρός στη EuroLeague, ενώ ο Ζόραν Νίκολιτς μετακομίζει από την ομάδα του Μαυροβουνίου στην Μέγκα Μπέμαξ. Ο 22χρονος Μαυροβούνιος σέντερ (2.12) στην EuroLeague της τρέχουσας σεζόν μέτρησε 4 συμμετοχές, είχε μέσο όρο 1,3 πόντους, 2 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο και θα ολοκληρώσει την σεζόν με τα χρώματα της Μέγκα Μπέμαξ.

Το tweet της Μπουντούτσνοστ για την απόκτηση του Γκόγκα Μπιτάτζε:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ