ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Kill Bill σκοράρει στα τυφλά

Ο Kill Bill σκοράρει στα τυφλά

Δείτε τον Βασίλη Σπανούλη να βάζει πόντους και με κλειστά μάτια και διαβάστε τι θέλει η Βαλένθια από τη ζωή του Ολυμπιακού, αλλά και από αυτή του Δ' γκρουπ, γενικότερα.

Παραδοσιακές δυνάμεις, κάποιες ανερχόμενες, ο πρωταθλητής του Eurocup και μια "νέα" άφιξη με φιλοδοξίες κάνουν τον Δ' όμιλο το θρίαμβο του απρόβλεπτου. Γκρουπ που έχει κάποιους από τους καλύτερους φιλάθλους που υπάρχουν στην Ευρώπη (με το video να κάνει focus στο ΣΕΦ).

"Με ηγέτη τον μεγάλο Βασίλη Σπανούλη, ο Ολυμπιακός, πρωταθλητής των δύο εκ των τριών τελευταίων σεζόν έχει μεγάλους στόχους για φέτος" εξηγεί ο παρουσιαστής του Weekly Show, με την εικόνα να δείχνει τον Kill Bill να σκοράρει με κλειστά τα μάτια. Ο υπεύθυνος της παραγωγής συνεχίζει για τους "ερυθρόλευκους" λέγοντας πως "δεν επαναπαύονται στις δόξες του παρελθόντος, όπως επιβεβαιώνει ο "καλύτερος αμυντικός της περασμένης σεζόν, Μπράιαντ Ντάνστον. Τι είπε; "Έχουμε μεγάλο σεβασμό για τους αντιπάλους μας. Θα είναι δύσκολο γκρουπ, αλλά όσο διατηρούμε την αυτοσυγκέντρωση μας και προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για το κάθε ματς, αν δεν παίρνουμε κάτι ως δεδομένο, θα είμαστε μια χαρά".

Ο χεντ κόουτς της Βαλένθια, Βέλιμιρ Περάσοβιτς, έχει στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης ως παίκτης και ξέρει τι να περιμένει σε έναν τόσο δύσκολο όμιλο. "Είμαστε σε πολύ δύσκολο γκρουπ. Και δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός, μια εκ των μεγαλύτερων δυνάμεων στη Euroleague. Όλες οι ομάδες έχουν πολύ καλά ρόστερ και πολύ καλούς παίκτες. Όλα τα ματς θα είναι δύσκολα και θα πρέπει να είμαστε σωστά προετοιμασμένοι. Να μπαίνουμε σε κάθε ματς, με το μεγαλύτερο δυνατό κίνητρο".

Η Γαλατασαράι εγγυάται για την εμπειρία της και το εκπληκτικό κοινό που διαθέτει. Ο Ερυθρός Αστέρας θα παρουσιάσει νεανική ομάδα και ο 21χρονος αρχηγός της ξέρει η παρέα του δεν θα πρέπει να βάλει μέτρο στην αυτοπεποίθηση, για να έχει τύχη. Τι λέει ο Λούκα Μίτροβιτς; "Έχουμε τη Νεπτούνας, που είναι αουτσάιντερ στα χαρτιά, αλλά το γεγονός ότι παίζει στη Euroleague και πως είναι από τη Λιθουανία, τη χώρα του μπάσκετ εξηγούν ότι δεν θα είναι εύκολοι αντίπαλοι".

Ο σέντερ της Νεπτούνας, Βιτάουτας Σαρακάουσκας θα συμφωνήσει με τον Μίτροβιτς. "Δεν υπάρχουν φαβορί. Όλα μπορούν να συμβούν. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ποιος θα βρεθεί στο ΤΟΡ16".

Με ανανεωμένο ρόστερ και νέο κόουτς, η Λαμποράλ Κούτσα ξέρει ότι όπως όλες οι άλλες ομάδες του ομίλου, μπορούν να βασιστεί στον κόσμο τους. Ο Φαμπιέν Κοσέρ διαβεβαίωσε ότι "οι φίλαθλοι μας θα είναι δίπλα μας, για να μας βοηθήσουν να προκριθούμε στο ΤΟΡ16. Έχουμε μεγάλα ματς. Με τον Ολυμπιακό, τη Γαλατασαράι, τη Βαλένθια. Είναι σημαντικό να έχουμε σε όλους τους αγώνες... τον έκτο παίκτη μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ