EUROLEAGUE

EuroLeague: Σάρωσε ο Σφαιρόπουλος στην έρευνα των GM των 18 ομάδων

EUROLEAGUE / ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÌÁÊÁÌÐÉ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÌÁÊÁÌÐÉ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μακράν ο κορυφαίος προπονητής της EuroLeague 2019/20 ψηφίστηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος από τους 18 GM της διοργάνωσης.

Μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η πορεία της Μακάμπι στη φετινή EuroLeague. Η ομάδα του Τελ Αβίβ έχει, παρά τα... αμέτρητα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει, ρεκόρ 12-6, βρίσκεται στην τέταρτη θέση της κατάταξης και γι' αυτό τον λόγο η πλειοψηφία των 18 General Manager της διοργάνωσης ψήφισαν τον Γιάννη Σφαιρόπουλο ως τον προπονητή που έχει κάνει τη διαφορά στο πρώτο μισό της κανονικής περιόδου.

Αναλυτικά, φαβορί για την πρόκριση στο Final Four της Κολωνίας είναι οι Αναντολού Εφές (23.6%), Μπαρτσελόνα (22.2%), Ρεάλ Μαδρίτης (22.2%) και ΤΣΣΚΑ Μόσχας (18.1%). Πιο "άβολος" αντίπαλος είναι η Ρεάλ Μαδρίτης σε ποσοστό 33.3% (ακολουθούν Μακάμπι Τελ Αβίβ με 27.8% και Αναντολού Εφές με 16.7%), ενώ πιο διασκεδαστική ομάδα η Αναντολού Εφές με ποσοστό 50%, υπερδιπλάσιο από εκείνη της Μπαρτσελόνα που έφτασε το 22%.

Ομάδα-έκπληξη φυσικά η Βιλερμπάν με ποσοστό 50%, ενώ σαρωτικά πρώτος είναι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στην ερώτηση για τον καλύτερο προπονητή. Ο Έλληνας coach πήρε το 44.4%, με τους Λάσο - Ομπράντοβιτς να ακολουθούν στο 16.7%.

EuroLeague: Σάρωσε ο Σφαιρόπουλος στην έρευνα των GM των 18 ομάδων
TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ