ΜΠΑΣΚΕΤ

EuroLeague: Κόντρα "αιωνίων" στο ΟΑΚΑ

EuroLeague: Κόντρα "αιωνίων" στο ΟΑΚΑ
EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για την 6η αγωνιστική της EuroLeague (9/11, 21:00), στο πρώτο ντέρμπι "αιωνίων" της χρονιάς.

Η ώρα για το πρώτο από τα πολλά ραντεβού που αναμένεται να έχουν μέσα στη χρονιά ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έφτασε. Οι δύο "αιώνιοι" του ελληνικού μπάσκετ θα διασταυρωθούν για πρώτη φορά φέτος απόψε στο ΟΑΚΑ (9/11, 21:00) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της EuroLeague ,στο παιχνίδι που θα συγκεντρώσει φυσικά πάνω του τα περισσότερα βλέμματα από το πρόγραμμα της ημέρας.

Οι δύο ελληνικές ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες για 10η φορά στη σύγχρονη ιστορία τηςEuroLeague, δηλαδή από το 2000 και ύστερα. Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που μετράει τις περισσότερες νίκες σε αυτά τα παιχνίδια (5), συμπεριλαμβανομένης και αυτής στην πιο πρόσφατη αναμέτρηση, που είχε γίνει στο ΟΑΚΑ στις 2 Μαρτίου 2018 με 87-85. Άξιο αναφοράς είναι ότι η έδρα έχει σπάσει τρεις φορές στους τελευταίους τέσσερις αγώνες, σε ένα ζευγάρι που συνηθίζει να δημιουργεί σασπένς, αφού οι πέντε από τις εννέα αναμετρήσεις κρίθηκαν με διαφορές μικρότερες από πέντε πόντους.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου θα είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα του σημερινού αγώνα, καθώς θα τεθεί αντιμέτωπος για πρώτη φορά με την πρώην ομάδα του, τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα πάει στο ΟΑΚΑ με δύο απουσίες, τον Γιάνις Στρέλνιεκς και τον Δημήτρη Αγραβάνη. Αντιθέτως, πάνοπλος αναμένεται να παρουσιαστεί ο Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

Χίμκι - Μπαρτσελόνα (19:00)

Μπουντούτσνοστ - Ζάλγκιρις Κάουνας (20:00)

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (21:00)

Μπασκόνια - Φενέρμπαχτσε (21:30)

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ