EUROLEAGUE

To Fantasy στην τελική ευθεία

To Fantasy στην τελική ευθεία

Ο "ειδικός" αναλύει τις επιδόσεις των παικτών που θα σας απασχολήσουν στην τελική ευθεία του Euroleague Fantasy Challenge. Δεν είναι πολλοί, οι επιλογές είναι συγκεκριμένες και το παρόν κείμενο κατατοπιστικό.

Του Νότη Φιλιππίδη

Το TOP 16 ολοκληρώθηκε, δεκατέσσερις ...ζόρικες αγωνιστικές αποτελούν παρελθόν και το Fantasy Challenge μπαίνει από σήμερα στην τελική του ευθεία, με τα παιχνίδία των playoffs της διοργάνωσης, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχουν ακόμα άλλες τρεις με πέντε αγωνιστικές (ανάλογα με το πότε θα ολοκληρωθούν τα playoffs), έντονης ...φαντασιακής δράσης. Όπως στην πραγματική διοργάνωση συνεχίζουν οι καλύτεροι, έτσι κι εδώ, οι γεννημένοι μάνατζερ είναι αυτοί που θα ξεχωρίσουν, θα πάνε μπροστά και θα αναρριχηθούν αρκετές ακόμα θέσεις στη βαθμολογία.

Πλέον τα χέρια όλων των παικτών λύνονται, καθώς μετά την ολοκλήρωση του TOP 16 παύει να ισχύει ο περιορισμός των τριών αλλαγών ανά αγωνιστική. Αυτό σημαίνει ότι κάθε ομάδα έχει δικαίωμα να αλλάξει όλο το ρόστερ της και μάλιστα όχι μόνο ενόψει της 1ης αγωνιστικής των playoffs, αλλά για κάθε αγωνιστική αυτής της φάσης, ξεχωριστά. Αυτό σας δίνει μεγάλη ευχέρεια, καθώς πλέον μπορείτε να κινηθείτε όπως ακριβώς θέλετε για κάθε αγωνιστική, δίχως περιορισμούς και να διορθώσετε άμεσα όλες τις παραφωνίες που θα έχουν προκύψει.

Το αρνητικό της υπόθεσης βέβαια, γιατί πάντα αυτά τα δύο πάνε μαζί, είναι ότι με αυτό τον τρόπο θα προκύψουν πολλές κοινές ομάδες. Είναι ούτως ή άλλως λιγότερες οι επιλογές σε σχέση με την κανονική περίοδο και το TOP 16, αλλά πλέον κάθε μάνατζερ μπορεί να αποκτήσει κατευθείαν όλους τους παίκτες που έχουν ξεκινήσει καλά, να ξεφορτωθεί όλους αυτούς που είχε και απογοήτευσαν κι έτσι να φτιάξει χωρίς καμιά δυσκολία μια ομάδα που πιθανώς κάποιος άλλος είχε ήδη έτοιμη από την αρχή της φάσης.

Το παιχνίδι ολοκληρώνεται με την τελευταία αγωνιστική των playoffs. Αυτή τη στιγμή έχουν απομείνει στη διοργάνωση 8 ομάδες, αλλά μετά την 3η αγωνιστική, πιθανότατα ο αριθμός των ομάδων, άρα και των παικτών να μειωθεί. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα είναι η προπέρσινη σεζόν, όπου την 5η αγωνιστική των playoffs, η 29η αγωνιστική του Fantasy Challenge περιείχε παίκτες μόνο από τον Παναθηναϊκό και την Μακάμπι! Καταλαβαίνετε πόσες κοινές ομάδες υπήρξαν!

Η ιδιαιτερότητα της συγκεκριμένης φάσης βέβαια δεν είναι αγωνιστική, αλλά ...διαδικαστική. Οι αγωνιστικές τρέχουν η μία αμέσως μετά την άλλη κι έτσι θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση, ειδικά μετά την 1η και την 3η αγωνιστική, καθώς η 2η και η 4η ξεκινούν την ακριβώς επόμενη μέρα και θα πρέπει στο μεταξύ να έχετε κάνει τις αλλαγές που θέλετε.

To Fantasy στην τελική ευθεία

Βάσει του προγράμματος που έχει βγει για την πρώτη εβδομάδα των παιχνιδιών, η προθεσμία της 1ης αγωνιστικής είναι σήμερα, Τρίτη, στις 20:00 (το παιχνίδι γράφει 18:00, που σε ελληνική ώρα μεταφράζεται σε 19:00, όμως το πρώτο παιχνίδι ξεκινάει στις 20:00), ενώ την ίδια ώρα είναι η προθεσμία της 2ης αγωνιστικής, δύο μέρες μετά, την Πέμπτη.

Εκείνη η μέρα βέβαια θα είναι δύσκολη, καθώς θα δοκιμαστεί η ...πίστη σας σε μερικούς παίκτες, που ναι μεν πιστεύετε πολύ τώρα, αλλά πιθανώς να μην τα έχουν πάει και ιδιαίτερα καλά στο 1ο ματς. Άραγε τους αλλάζετε, ή επιμένετε, εφόσον μάλιστα το 2ο ματς γίνεται στην ίδια έδρα;

Άρθρο θα υπάρξει ξανά πριν την 3η αγωνιστική των playoffs, όταν δηλαδή αλλάξουν οι έδρες, εν μέσω εορτών. Στο μεταξύ, θα πάρει ...φωτιά η σελίδα στο Facebook , ειδικά ενόψει της 2ης αγωνιστικής, αλλά και καθ' όλη τη διάρκεια των playoffs, για να υπάρξει πιο άμεση και εύκολη πληροφόρηση και αλληλεπίδραση με όλους τους παίκτες του Fantasy.

Όσο για τη στήλη του απολογισμού, θα υπάρξει μια και καλή, στο τέλος του παιχνιδιού, ο συνολικός απολογισμός του Fantasy, με την καλύτερη δεκάδα, τις απογοητεύσεις, τις εκπλήξεις και αναφορά σε όλα όσα ενδιαφέροντα έχουν και θα έχουν συμβεί έως τότε.

Στο αγωνιστικό σκέλος, το rotation συνεχίζεται, σε πολύ πιο περιορισμένη έκταση βέβαια, αναγκαστικά, λόγω λιγότερων επιλογών. Κατά τ' άλλα δεν αλλάζουν πολλά και δεν κρύβει κάποιο τρομερό μυστικό αυτή η φάση. Η αλήθεια είναι ότι συνήθως δεν κρύβει και τόσες παγίδες όσες το TOP 16, αφού εδώ οι μεγάλοι παίκτες πρέπει να "μιλήσουν". Αυτό όμως δε σημαίνει ότι όλοι αυτοί θα δώσουν μεγάλα σκορ σε κάθε αγώνα, εξάλλου, πρόκειται για τη φάση που αποτελείται μόνο από ντέρμπι, χωρίς χαλαρά ματς.

Ακόμα και σε αυτό το σημείο της χρονιάς, υπάρχουν κι αυτοί οι παίκτες που ξεπετάγονται έστω και τώρα, τελευταία στιγμή, συνήθως για 2 ή το πολύ 3 ματς όμως, όχι παραπάνω. Οπότε, αν έχετε κάποια έμπνευση, μη διστάζετε, ειδικά αν δε σας γεμίζει το μάτι κάποιος παίκτης που θεωρητικά "πρέπει" να έχετε.

Πλέον βέβαια, μπορείτε να εξετάζετε τους παίκτες που θέλετε να αποκτήσετε και ανά ομάδα, ποιοι δηλαδή παίκτες αξίζουν από καθεμιά και όχι απαραίτητα ανά θέση. Πιθανώς βέβαια να το έχετε ήδη κάνει αυτό ήδη από το TOP 16. Δεν αλλάζει κάτι, απλά ίσως σας φανεί πιο εύκολος τρόπος για να προσαρμοστείτε στα δεδομένα της κάθε αγωνιστικής.

Στην ανάλυση των παικτών, κάτω από τον καθένα αναγράφονται οι μέσοι όροι του σε Index Rating. Το πρώτο νούμερο αφορά ολόκληρη τη σεζόν, το δεύτερο τα ματς της κανονικής περιόδου και το τρίτο, αυτά του TOP 16.

Κεφάλαιο Point Guards

Εδώ υπάρχουν θεωρητικά τρεις βασικές επιλογές. Ο Ροντρίγκεζ φυσικά παραμένει το Νο. 1 της θέσης. Ο Αρόγιο ξεκινάει με δύο ματς μέσα στην Μπαρτσελόνα, ενώ ο Διαμαντίδης φαίνεται καλύτερη περίπτωση μέσα στην ΤΣΣΚΑ (όπως και γενικά βέβαια, σε τέτοια ματς). Αυτή την εβδομάδα βέβαια, δεν ακούγεται άσχημος και ο Γιουλ, εντός έδρας.

Σέρχιο Ροντρίγκεζ (Ρεάλ) - 76,6

Δεν έχει απογοητεύσει σε κανένα σημείο της χρονιάς ως τώρα, διανύοντας μακράν την καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Θα είναι ο Νο. 1 στόχος της άμυνας του Ολυμπιακού, άρα δε θα έχει το ίδιο εύκολο έργο, όμως η κατάσταση στην οποία βρίσκεται όλη τη χρονιά και ο πιθανώς αυξημένος χρόνος συμμετοχής του, δεν αφήνουν περιθώρια για να μην τον έχετε στην ομάδα σας.

Σύνολο: 17,5

Κ. Περίοδος: 15,8

TOP 16: 18,6

Δημήτρης Διαμαντίδης (Παναθηναϊκός) - 60,6

To Fantasy στην τελική ευθεία
INTIME SPORTS

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ανέβασε στροφές στα τελευταία κρίσιμα ματς του TOP 16, οδηγώντας την ομάδα του στην πρόκριση στα playoffs, αν και έκλεισε με αρνητικό πρόσημο το TOP 16, στον εμφύλιο με τον Ολυμπιακό. Ενόψει ΤΣΣΚΑ, αναμένεται να αποτελέσει για μία ακόμη φορά το Α και το Ω της ομάδας του, επομένως, αξίζει μια θέση στο ρόστερ της ομάδας σας.

Σύνολο: 14,3

Κ. Περίοδος:14,8

TOP 16: 13,9

Κάρλος Αρόγιο (Γαλατασαράι) - 57,4

Το Παλάου Μπλαουγκράνα είναι η δυσκολότερη έδρα στην Euroleague, ειδικά για περιφερειακό παίκτη κι αυτό δεν είναι το πιο ευχάριστον νέο για τον Αρόγιο και την απόκτηση/παραμονή του, την πρώτη εβδομάδα των playoffs. Πρόκειται πάντως για παίκτη που ήταν εξαιρετικά σταθερός καθ' όλη τη διάρκεια του TOP 16 (πλην του φινάλε, αλλά όλοι δικαιούνται μια ...άστοχη βραδιά), πέρασε από δύσκολες έδρες, επομένως, μπορείτε να ρισκάρετε.

Σύνολο: 13,4

Κ. Περίοδος: 9,8

TOP 16: 15,8

Σέρχιο Γιουλ (Ρεάλ) - 54,2

Ο Ισπανός γκαρντ έχει επανέρθει στις θετικές εμφανίσεις και στα καλά σκορ και δεν αποκλείεται να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και με τον Ολυμπιακό, όταν η ελληνική ομάδα θα στοχεύει κυρίως σε Ροντρίγκεζ και Φερνάντεζ. Χρήζει προσοχής κυρίως τη 2η αγωνιστική, εφόσον τα πάει καλά στο πρώτο ματς.

Σύνολο: 12,4

Κ. Περίοδος: 10,7

TOP 16: 13,6

Βαγγέλης Μάντζαρης (Ολυμπιακός) - 30,2

Ο point guard του Ολυμπιακού βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, πραγματοποιώντας μερικές πολύ γεμάτες εμφανίσεις. Σίγουρα δε θα σας απασχολήσει ενόψει της πρώτης αγωνιστικής, αλλά δεν αποκλείεται να συνεχίσει στα διψήφια σκορ, όταν άλλοι παίκτες της θέσης πιθανώς να βρεθούν ...έξω από τα νερά τους.

Σύνολο: 7,6

Κ. Περίοδος: 4,3

TOP 16: 9,1

Κεφάλαιο Shooting Guards & Small Forwards

Στη θέση αυτή, πιθανότατα να έχετε να αποκλείσετε μία από τις πέντε πολύ βασικές επιλογές, για αρχή τουλάχιστον. Κι αν Λάνγκφορντ και Φερνάντεζ θεωρούνται σίγουροι, ο κλήρος πρέπει να πέσει ανάμεσα σε Σπανούλη, Ναβάρο και Γουίμς. Ή μήπως όχι;

Κιθ Λάνγκφορντ (Μιλάνο) - 79,3

To Fantasy στην τελική ευθεία

Αγωνίστηκε, απρόσμενα, στο τελευταίο ματς του TOP 16 μέσα στη Μάλαγα και πραγματοποίησε εξαιρετικό τέταρτο δεκάλεπτο, ενώ μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν φανερά εκτός κλίματος. Πρόκειται βέβαια για τον ηγέτη της Μιλάνο και της ...ομάδας σας στο Fantasy και τα φετινά του νούμερα, αρκούν για να αποδείξουν του λόγου το αληθές.

Σύνολο: 18,7

Κ. Περίοδος: 18,2

TOP 16: 19,2

Ρούντι Φερνάντεζ (Ρεάλ) - 70,6

Έχει τρία σερί μονοψήφια σκορ, αλλά πλέον η κατάσταση ενόψει Ολυμπιακού είναι διαφορετική και η Ρεάλ παίζει όλη τη χρονιά της σε αυτά τα ματς, ως το απόλυτο φαβορί για τη διοργάνωση. Πιθανώς να συνεχίσει με κάποια σκαμπανεβάσματα και σε αυτή τη σειρά, όμως αποτελεί από τις πιο βασικές επιλογές για το ρόστερ σας, καθόλη τη διάρκεια των playoffs.

Σύνολο: 16,2

Κ. Περίοδος: 18,6

TOP 16: 14,4

Βασίλης Σπανούλης (Ολυμπιακός) - 59,9

To Fantasy στην τελική ευθεία

Κίνητρο έψαχνε και κίνητρο βρήκε, ο επί δύο συνεχόμενες φορές MVP του F4 της διοργάνωσης. Η απόφαση της Ρεάλ να επιλέξει τον Ολυμπιακό, πιθανότατα να δημιούργησε εκ νέου πρόβλημα στα αυτιά του Σπανούλη, επομένως όλη η υπόλοιπη ανάλυση πάει περίπατο...

Σύνολο: 13,6

Κ. Περίοδος: 16,4

TOP 16: 11,1

Σόνι Γουίμς (ΤΣΣΚΑ) - 58,5

Όχι απλά σταθερότατος στο TOP 16, αλλά αναδεικνύεται σταδιακά και σε ηγέτη της ΤΣΣΚΑ. Ακόμα και στις άσχημες βραδιές, έχει καταφέρει να δώσει σκορ στα τελευταία κρίσιμα λεπτά. Το θετικό είναι ότι απουσιάζει ο Τεόντοσιτς, το αρνητικό όμως είναι ότι έχει να βρεθεί αντιμέτωπος με την πιο σκληροτράχηλη άμυνα της διοργάνωσης. Έχει την ικανότητα να ανταπεξέρθει, αλλά είναι πιθανά και κάποια στραβοπατήματα.

Σύνολο: 13,6

Κ. Περίοδος: 11,1

TOP 16: 15,7

Χουάν Κάρλος Ναβάρο (Μπαρτσελόνα) - 51,8

Εμφανής η άνοδός του στο TOP 16, κάτι που αναμένεται να συνεχιστεί και στα playoffs, τώρα που τα ματς είναι πραγματικά κρίσιμα. Η Μπαρτσελόνα βέβαια μπορεί να κερδίσει και χωρίς αυτόν την Γαλατασαράι, οπότε δεν αποκλείεται να δούμε και κάποιο μικρό σκορ, ανάμεσα στα πολύ καλά που θα κάνει.

Σύνολο: 12

Κ. Περίοδος: 10,2

TOP 16: 13,5

Ντέβιν Σμιθ (Μακάμπι) - 46,4

Βάσει αριθμών δεν συγκρίνεται με τους παραπάνω και είναι μάλλον απίθανο να τον προτιμήσετε την πρώτη αγωνιστική. Αξίζει ωστόσο να τον έχετε στα υπόψην, εφόσον ξεκινήσει θετικά στο πρώτο παιχνίδι με τη Μιλάνο, καθώς η Μακάμπι θα χρειαστεί τους πιο έμπειρους παίκτες να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους, αν θέλει να περάσει αυτό το πολύ δύσκολο εμπόδιο για το F4.

Σύνολο: 10,7

Κ. Περίοδος: 11

TOP 16: 10,5

Κεφάλαιο Power Forwards & Centers

Είναι σαφώς η πιο δύσκολη θέση, καθώς έχει μεν περισσότερες, όμως όχι και τόσο ξεκάθαρες επιλογές, όπως συμβαίνει στις άλλες δύο θέσεις. Από την παρακάτω ανάλυση απουσιάζουν οι ψηλοί του ζευγαριού Μιλάνο-Μακάμπι, δηλαδή οι Σάμιουελς, Λαβάλ, Σχορτσανίτης, Τάιους, καθώς είναι πραγματικά δύσκολο να προβλέψει κανείς ποιος ή ποιοι εξ' αυτών θα ξεχωρίσουν σ' αυτή τη σειρά. Επομένως, ας γίνει πρώτα το πρώτο παιχνίδι και μετά σιγά σιγά θα υπάρξει καλύτερη εικόνα.

Άντε Τόμιτς (Μπαρτσελόνα) - 70,5

To Fantasy στην τελική ευθεία

Ο καλύτερος ψηλός όχι μόνο του TOP 16, αλλά και ολόκληρης της διοργάνωσης πλέον, όπως δείχνουν και τα νούμερά του. Στο τέλος του TOP 16 έπεσε λίγο ο ρυθμός του, λόγω μικρότερου χρόνου συμμετοχής, αλλά πλέον η Μπαρτσελόνα έχει ξανά κίνητρο και πολύ σημαντικό βέβαια, επομένως ο Κροάτης θα είναι για μία ακόμη φορά σημείο αναφοράς στο παιχνίδι της και στην ομάδα σας.

Σύνολο: 16,3

Κ. Περίοδος: 16,1

TOP 16: 16,4

Νίκολα Μίροτιτς (Ρεάλ) - 68,8

Μάλλον απογοήτευσε στο TOP 16, κυρίως λόγω του ότι είχε ανεβάσει πολύ υψηλά τον πήχη στην κανονική περίοδο. Τώρα που το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει κατακόρυφα, οι προοπτικές του Μίροτιτς δε φαίνονται να είναι και οι καλύτερες δυνατές. Το πιθανότερο σενάριο είναι να έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα στα σκορ που θα δώσει, ανάλογα με το αν θα του βγει ή όχι το ματς.

Σύνολο: 15,8

Κ. Περίοδος: 20,5

TOP 16: 12,5

Μπράιαντ Ντάνστον (Ολυμπιακός) - 63

Εξαιρετικά σταθερός στο μεγαλύτερο διάστημα της χρονιάς, η πιθανή επιστροφή του Πρίντεζη του επιτρέπει να μείνει στο 5, αν και δεν αποκλείεται ούτως ή άλλως να τον δούμε ξανά στη θέση 4, όταν ο Ρέγιες θα βρίσκεται στο παρκέ. Από τις πλέον σοβαρές επιλογές της θέσης όλη τη χρονιά, όπως και τώρα. Το νούμερό του στο TOP 16 ξεγελάει, καθώς είχε πολύ κακό ξεκίνημα, στη συνέχεια όμως επανήρθε και είχε διάρκεια στα καλά σκορ.

Σύνολο: 14,6

Κ. Περίοδος: 16,4

TOP 16: 13,3

Ζόραν Έρτσεγκ (Γαλατασαράι) - 56,5

Ικανός για πολύ μεγάλα σκορ, αν και κάποιες φορές ...χάνεται, είτε μόνος του, είτε από τον Αταμάν, θα ήταν πολύ καλύτερη περίπτωση αν αγωνιζόταν εντός έδρας με την Μπαρτσελόνα. Δεν είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή για το Παλάου Μπλαουγκράνα, αν και τα μεγάλα του σκορ φέτος τα έχει κάνει κυρίως εκτός έδρας. Επομένως, αν δεν σας εμπνέει κάποιος άλλος παίκτης, γιατί να μην ρισκάρετε;

Σύνολο: 13,4

Κ. Περίοδος: 10,3

TOP 16: 15,5

Γιάννης Μπουρούσης (Ρεάλ) - 55,2

Ο Έλληνας σέντερ έχει 8 συνεχόμενα διψήφια σκορ. Πλέον, είναι η περίοδος που παίζονται τα παιχνίδια για τα οποία αποκτήθηκε από την Ρεάλ το καλοκαίρι κι ενόψει Ολυμπιακού, η ισπανική ομάδα θα τον χρειαστεί και με το παραπάνω, για να κάνει τη διαφορά σε σχέση με πέρυσι. Με επιφύλαξη βέβαια, καθώς σε καμιά στιγμή της χρονιάς έως τώρα δεν ήταν TOP επιλογή, μπορείτε να τον εξετάσετε σοβαρά.

Σύνολο: 12,6

Κ. Περίοδος: 12,1

TOP 16: 12,9

Βίκτορ Κριάπα (ΤΣΣΚΑ) - 49,6

To Fantasy στην τελική ευθεία

Ίσως είναι ο παίκτης που αξίζει να στηριχθείτε σε πρώτη φάση, μέχρι να ξεχωρίσουν οι ψηλοί που θα τα πάνε καλά στα playoffs (κι άρα, πιθανώς να παραμείνετε στον Ρώσο). Τα δύο εντός έδρας παιχνίδια και η γενική σταθερότητα του στο TOP 16 λειτουργούν υπέρ του, εξάλλου, μόνο χαμηλό δεν ήταν το ράνκινγκ του σε αυτή τη φάση.

Σύνολο: 11,3

Κ. Περίοδος: 6

TOP 16: 14,3

Στα εντός έδρας στο TOP 16: 18- εκτός: 82 14-

Νέναντ Κρστιτς (ΤΣΣΚΑ) - 48,3

To Fantasy στην τελική ευθεία

Εντυπωσιακός στο πρώτο, απογοητευτικός όμως στο δεύτερο μισό του TOP 16, ίσως του στοίχισε και η απουσία του Τεόντοσιτς. Ο ρόλος του δεν υποβαθμίστηκε πάντως και σίγουρα κάτι τέτοιο δε θα συμβεί σε αυτή τη φάση, όταν διακυβεύεται η πρόκριση στο F4. Αν δεν είχε ...χαλάσει την εικόνα του στα τελευταία ματς, θα θεωρούνταν "must", όπως και θα θεωρηθεί ξανά, αν πραγματοποιήσει καλή εμφάνιση στο πρώτο ματς.

Σύνολο: 11,1

Κ. Περίοδος: 5,9

TOP 16: 14,1

Στεφάν Λάσμε (Παναθηναϊκός) - 44,4

Δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, έχει μάλιστα μέσο όρο Index Rating μόλις 5,5 στο δεύτερο γύρο του TOP 16! Η ΤΣΣΚΑ είναι ίσως ο χειρότερος αντίπαλος που θα μπορούσε να του τύχει, οπότε σε πρώτη φάση καλύτερα να μείνετε μακριά, μέχρι να θυμηθεί τον παλιό καλό του εαυτό.

Σύνολο: 10,5

Κ. Περίοδος: 9,3

TOP 16: 11,2

Λουκάς Μαυροκεφαλίδης (Παναθηναϊκός) - 13,1

Η αναφορά του στην ανάλυση της εβδομάδας δεν έχει να κάνει μόνο με την εξαιρετική του εμφάνιση μέσα στο ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά και με τον αντίπαλο του Παναθηναϊκού στα playoffs. Τα πολλά κορμιά της ΤΣΣΚΑ στους ψηλούς καθιστούν σχεδόν βέβαιη την χρησιμοποίησή του Μαυροκεφαλίδη στα παιχνίδια αυτά για όχι ευκαταφρόνητο χρόνο, επομένως ίσως αποδειχθεί μια καλή επιλογή κατά τη διάρκεια της τελευταίας φάσης του παιχνιδιού.

Σύνολο: 3,6

Κ. Περίοδος: 3,6

TOP 16: 3,5

Στη σελίδα μας στο Facebook θα παρακολουθήσουμε τα playoffs και τις τέσσερις ημέρες, με συζήτηση, παρατηρήσεις και γενικά με πολλή... Devotion!

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ