EUROLEAGUE

Νέο πρωτάθλημα, διαφορετικά δεδομένα

Νέο πρωτάθλημα, διαφορετικά δεδομένα

Η χρονιά άλλαξε, το TOP 16 ξεκίνησε και οι ομάδες του Fantasy Challenge έκαναν τη δική τους εκκίνηση για το μαραθώνιο της δεύτερης φάσης του παιχνιδιού που θα κρατήσει μέχρι και τον Απρίλιο.

Οι δυσκολίες δεν έλειψαν ούτε στην αλλαγή του χρόνου, αφού προέκυψαν για μία ακόμη φορά θέματα με τους αμφίβολους παίκτες, όπως ο Σμιθ που δεν αγωνίστηκε και ο Ρότσεστι που όχι μόνο αγωνίστηκε, αλλά ήταν και ο MVP της διοργάνωσης, ενώ δεν ήταν λίγοι οι παίκτες που θεωρούνταν εγγύηση, αλλά απογοήτευσαν, όπως ο Μαριάνοβιτς και ο Γουίμς.

Του Νότη Φιλιππίδη

Αυτή δεν ήταν παρά μια μικρή πρόγευση για το TOP 16 και όσα συναρπαστικά θα ακολουθήσουν. Πλέον έχουμε νέο πρωτάθλημα, τα δεδομένα θα συνεχίσουν να αλλάζουν και όσο πιο γρήγορα προσαρμοστείτε σε αυτά, τόσο το καλύτερο για την ομάδα σας. Δεν θα είναι εύκολο. Θα πρέπει να ξεχωρίσετε ποιες εξελίξεις θα είναι προσωρινές και ποιες θα έχουν μακροπρόθεσμη ισχύ. Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε πάντα να στηρίζεστε στο rotation, επιλέγοντας τους ιδανικότερους παίκτες για κάθε αγωνιστική, βάσει του επόμενου αγώνα που δίνουν, την αγωνιστική του κατάσταση και άλλων κριτηρίων που έχετε μάθει να αξιοποιείτε.

Ας δούμε όμως πως διαμορφώνονται τα δεδομένα μετά την ενδέκατη αγωνιστική του παιχνιδιού για μερικούς παίκτες που αναμένεται να σας απασχολήσουν, ενόψει της δεύτερης στροφής του TOP 16.

Related content

Point Guards

Τέιλορ Ρότσεστι (Νίζνι) - 89,6

Η συμμετοχή του στον αγώνα με τη Μιλάνο ήταν αμφίβολη, άρα ο Αμερικανός δεν ήταν απολύτως έτοιμος. Εν τέλει βέβαια, ακόμα κι έτσι, ανακηρύχθηκε MVP της πρώτης αγωνιστικής του TOP 16, με μια ακόμα εκπληκτική παράσταση. Σε αντίθεση με το αναμενόμενο, η τιμή του ανέβηκε αρκετά, ωστόσο στην κατάσταση που είναι δεν μπορεί να θεωρηθεί απαγορευτική.

Μίλος Τεόντοσιτς (ΤΣΣΚΑ) - 85,1

Επανεμφάνιση μετά από πέντε αγωνιστικές για τον Σέρβο, που δεν τα πήγε κι άσχημα μέσα στην Φενέρ. Ίσως χρειαστεί λίγο παραπάνω χρόνο όμως για να επανέρθει σε σταθερή βάση και στα μεγάλα σκορ, επομένως, από αυτή τη σκοπιά, η απόκτησή του αυτή τη στιγμή σε αυτή την τιμή εμπεριέχει ρίσκο.

Σέρχιο Γιουλ (Ρεάλ) - 60,7

Σε 28 λεπτά συμμετοχής με τον Ερυθρό Αστέρα εκτέλεσε μόνο 3 σουτ, πράγμα ...ανησυχητικό για το μέλλον του στο παιχνίδι. Η γενικότερη παρουσία του όμως ήταν πληθωρική γι' αυτό και έδωσε ένα αρκετά αξιόλογο σκορ. Μπορεί να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς, αλλά πλέον δεν αποτελεί ευκαιρία.

Μαρσελίνιο Χουέρτας (Μπαρτσελόνα) - 54,4

Η περιφερειακή γραμμή της Μπαρτσελόνα έχει αδειάσει λόγω των τραυματισμών και ο Βραζιλιάνος κάνει απόλυτο κουμάντο στην ομάδα. Ευτυχώς για τους Καταλανούς, ο Χουέρτας τυχαίνει να βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση κι έτσι, αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές για την αγωνιστική. Κατά τ' άλλα, ο Βραζιλιάνος δεν αποτελεί και υπόδειγμα φαντασιακού παίκτη.

Σέρχιο Ροντρίγκεζ (Ρεάλ) - 53,2

Υπήρξε αρκετή ανησυχία για το πως θα παρουσιαστεί ο Ροντρίγκεζ μέσα στον Αστέρα, λόγω του πρόσφατου τραυματισμού του, η απόδοσή του όμως ήταν αρκετά κοντά σε αυτό που μας έχει συνηθίσει φέτος κι έτσι δεν έχασε έδαφος για τη συνέχεια, που αναμένεται πολύ καλύτερη, αρχής γενομένης από το εντός έδρας παιχνίδι με την Γαλατασαράι.

Τζέρεμι Πάργκο (Μακάμπι) - 49,2

Ιδιαίτερα πληθωρική κι ελπιδοφόρα παρουσία για τον Αμερικανό μέσα στον Παναθηναϊκό, χωρίς όμως να αυτή να μεταφραστεί σε κάποιο εντυπωσιακό σκορ. Τα πράγματα μάλλον θα είναι πιο δύσκολα απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα του Μαριάνοβιτς, δεδομένου ότι δεν θα μπορεί να κινηθεί εύκολα προς το καλάθι, ενώ δεν διαθέτει και το πιο φαρμακερό σουτ.

Μάικ Τζέιμς (Λαμποράλ) - 24,9

Απέδειξε ότι βρίσκεται σε αρκετά χαμηλή τιμή για τα σκορ που μπορεί να δώσει και είναι από τις ελάχιστες καλές φθηνές επιλογές που μπορείτε να κάνετε, ώστε να κερδίσετε κρέντιτς, σε μερικό βάθος χρόνου.

Related content

Shooting Guards & Small Forwards

Ντέβιν Σμιθ (Μακάμπι) - 83,1

Απρόσμενη απουσία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αφού ακόμα και με το πρόβλημα τραυματισμού που είχε, όλα έδειχναν ότι θα αγωνιστεί κανονικά. Το παιχνίδι με τον Αστέρα πάντως φαίνεται μια καλή ευκαιρία για να ...διορθώσει το κακό που προκάλεσε στις ομάδες που τον είχαν εμπιστευθεί για την πρώτη αγωνιστική.

Βασίλης Σπανούλης (Ολυμπιακός) - 76

Χωρίς να σκοράρει ιδιαίτερα, έδωσε ένα συμπαθητικό σκορ μέσα σε μια αρκετά δύσκολη έδρα, όπως αυτή της Μάλαγα. Αυτή την εβδομάδα, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μιλάνο, με την ιταλική ομάδα να μην φημίζεται για την δυνατή άμυνά της, επομένως δεν έχετε σοβαρούς λόγους για να μην βρίσκεται ο Σπανούλης στο ρόστερ της ομάδας σας.

Νεμάνια Μπιέλιτσα (Φενερμπαχτσέ) - 74,3

Παρόλο που δεν βρέθηκε και στην καλύτερη δυνατή βραδιά στο ντέρμπι με την ΤΣΣΚΑ, έδωσε άλλο ένα καλό ράνκινγκ, δείγμα της ποιότητας και της σταθερότητάς του φέτος. Το ότι βγήκε έξω μόλις για 45 δευτερόλεπτα σε αγώνα-φωτιά 45 λεπτών, λέει από μόνο του πολλά.

Τάρενς Κίνσεϊ (Νίζνι) - 72,5

Συνέχεια στις υψηλές πτήσεις για τον αθλητικό φόργουορντ της Νίζνι, ακόμα και με τον Ρότσεστι (και όχι μόνο) σε μεγάλα κέφια. Το επόμενο παιχνίδι είναι με την Φενέρ, που μπορεί να μην ενθουσιάζει ως αντίπαλος, ενθουσιάζει όμως η αγωνιστική εικόνα του Κίνσεϊ το τελευταίο διάστημα κι αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία.

Άντριου Γκάουντλακ (Φενερμπαχτσέ) - 69

Οι 19 πόντοι απέναντι στην ΤΣΣΚΑ δεν ήταν λίγοι, εν αντιθέσει όμως με το 10 ράνκινγκ, το οποίο είναι μάλλον απογοητευτικό βάσει των πόντων που πέτυχε. Καλώς ή κακώς, αυτή είναι μια συνηθισμένη κατάσταση για τους γκαρντ που δεν έχουν έφεση να κερδίζουν πολλά φάουλ, ειδικά σε μια δύσκολη φάση όπως στο TOP 16. Οι μετοχές φαίνεται να πέφτουν, αλλά από την άλλη πλευρά, δεν θα αντιμετωπίζει κάθε εβδομάδα τόσο δύσκολους αντιπάλους.

Ρούντι Φερνάντεζ (Ρεάλ) - 64,1

Πληθωρική εμφάνιση μέσα στο Βελιγράδι, δείχνοντας πως έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τον τραυματισμό του. Έχει ανεβάσει αρκετά την αξία του, σε σχέση με τα 50 κρέντιτς που βρέθηκε λίγο καιρό πριν, εξακολουθεί όμως να είναι φθηνός και η αγορά του ενδείκνυται, ή μάλλον επιβάλλεται, εφόσον δεν τον έχετε ήδη στην ομάδα σας.

Τζέιμς Άντερσον (Ζαλγκίρις) - 62,9

Δεν εντυπωσίασε ενάντια στην ανανεωμένη Γαλατασαράι και εξακολουθεί να παρουσιάζει αδυναμία στο να κάνει ένα μεγάλο ράνκινγκ, παρότι έχει όλα τα φόντα. Αυτή την εβδομάδα η Ζαλγκίρις υποδέχεται την Άλμπα, επομένως ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεφύγει από τα απλώς συμπαθητικά σκορ.

Σόνι Γουίμς (ΤΣΣΚΑ) - 60,3

Καταστροφικό παιχνίδι μέσα στην Φενέρ, αφού είχε το απίστευτο για τα ευρωπαϊκά δεδομένα, 5/23 σουτ! Ο μεγάλος αριθμός ρημπάουντ και ασσίστ τον έσωσε από τα πολύ χειρότερα. Κακή παρένθεση για τον Αμερικανό, που θα επανέρθει όμως στα διψήφια σκορ άμεσα.

Ντάνιελ Χάκετ (Μιλάνο) - 60

Περίπτωση παρόμοια με τον Γουίμς, αφού είχε 0/8 σουτ, ωστόσο απέφυγε το αρνητικό σκορ, χάρη στη συνηθισμένη πληθωρική του παρουσία. Όλη η Μιλάνο ήταν πολύ κακή και λογικά ο Χάκετ θα επανέρθει στις καλές εμφανίσεις απέναντι στον Ολυμπιακό, παρότι το ματς μόνο εύκολο δεν θα είναι για την ιταλική ομάδα.

Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς (Φενερμπαχτσέ) - 46,2

Αγωνίστηκε πάνω από 40 λεπτά στο ντέρμπι με την ΤΣΣΚΑ, κάτι ιδιαίτερα ευοίωνο για το μέλλον του στο παιχνίδι. Δεν εντυπωσίασε ανάλογα βέβαια με το 12 που έδωσε, όμως οι 16 πόντοι και τα 6/14 σουτ δείχνουν ότι είναι θέμα χρόνου να αυξήσει περαιτέρω την αξία του, έστω και σε περιορισμένο βαθμό, προς το παρόν, λόγω της έλλειψης μεγάλων αριθμών στις υπόλοιπες στατιστικές κατηγορίες.

Ντεσόν Τόμας (Μπαρτσελόνα) - 42,8

Ο χρόνος συμμετοχής του στο boxscore του αγώνα με την Άλμπα του γράφει μόνο 10 λεπτά, αλλά δεν μπορεί να θεωρηθεί έγκυρος, καθώς ο συνολικός χρόνος της Μπαρτσελόνα στο ματς φτάνει στα 184 λεπτά! Σε κάθε περίπτωση, δεν ξεκίνησε καλά στο TOP 16, ωστόσο μπορεί να επανέρθει στις καλές εμφανίσεις απέναντι στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο είχε διαπρέψει μερικές μέρες πριν.

Στράτος Περπέρογλου (Εφές) - 39,9

Όπως και πέρυσι στο ίδιο χρονικό σημείο με τη φανέλα του Ολυμπιακού, έχει πραγματοποιήσει ένα μικρό σερί καλών εμφανίσεων και δείχνει να είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή, λόγω τιμής και αγωνιστικής κατάστασης, με μικρό όμως, κατά πάσα πιθανότητα, ορίζοντα.

Έντγουιν Τζάκσον (Μπαρτσελόνα) - 36

Εντάχθηκε άμεσα στο rotation της Μπαρτσελόνα, κάτι εύλογο με τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει η ισπανική ομάδα στην περιφέρεια. Είναι άπειρος σε τόσο υψηλό επίπεδο, ίσως όμως μπορέσει να προσφέρει σκορ, λόγω ποιότητας, αλλά και μεγάλου χρόνου συμμετοχής.

Φαμπιάν Κοσέρ (Λαμποράλ) - 28,5

Δικαίωσε όσους τον εμπιστεύθηκαν με ένα ακόμα διψήφιο σκορ, απέναντι στην Εφές, καθώς βρέθηκε και πάλι για πολλή ώρα στο παρκέ. Ίσως η πιο ασφαλής φθηνή επιλογή σε όλες τις θέσεις του παιχνιδιού. Το "ίσως" λόγω της ΤΣΣΚΑ που ακολουθεί στην Μόσχα ως αντίπαλος.

Μαρσόν Μπρουκς (Μιλάνο) - 26,7

Τα 7/18 σουτ είναι μάλλον θετικά για τον ίδιο, δεδομένης της τιμής που έχει και του αναβαθμισμένου ρόλου που αποκτά όσο προχωρά η σεζόν. Μάλλον χρειάζεται ένα ξέσπασμα, για να αποδώσει στη συνέχεια σύμφωνα με τις δυνατότητές του.

Νέο πρωτάθλημα, διαφορετικά δεδομένα

Power Forwards & Centers

Μπόμπαν Μαριάνοβιτς (Ερ. Αστέρας) - 101,6

Αγωνίστηκε μόνο 20 λεπτά με την Ρεάλ, με την ισπανική ομάδα να καταφέρνει να τον περιορίσει αισθητά, ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο, ενώ στο μειωμένο χρόνο συμμετοχής του συνέβαλλε και η πολύ καλή παρουσία του Ζίρμπες. Ο επόμενος αντίπαλος είναι η Μακάμπι, εκτός έδρας, με τους Τάιους, Σχορτσανίτη και Ραντλ να είναι ικανοί να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα στο Σέρβο γίγαντα, αν και το σημαντικότερο ίσως είναι ο γρήγορος ρυθμός που δίνει η πρωταθλήτρια στα παιχνίδια της, επομένως ίσως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να τον αποκτήσετε.

Τζαμέλ ΜακΛίν (Άλμπα) - 87,8

Άλλη μια μέρα στη δουλειά και το ματς με την Μπαρτσελόνα για τον εκπληκτικό ΜακΛίν που συνεχίζει απτόητος τις εντυπωσιακές εμφανίσεις. Επόμενος αντίπαλος η Ζαλγκίρις στη Λιθουανία, κάτι που δεν του απαγορεύει να συνεχίσει στον αστερισμό του 20.

Νέναντ Κρστιτς (Εφές) - 80,7

Επανεμφάνιση μετά το δίμηνο τραυματισμό του απέναντι στην Λαμποράλ, έχοντας μέτρια παρουσία κι επακόλουθα και σημαντική πτώση στην αξία του. Μάλλον δεν είναι ακόμα η κατάλληλη στιγμή για την αγορά του, καθώς μένει να φανεί κατά πόσο μπορεί να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε, ακόμα κι όταν βρεθεί στο 100% ξανά.

Ζόραν Έρτσεγκ (Γαλατασαράι) - 78,8

Η σταθερή ανοδική πορεία του Σέρβου της Γαλατά συνεχίζεται και παρόλο που στο ματς με την Ζαλγκίρις δεν πήρε πολλά σουτ (είχε βέβαια και 7/7 βολές), έδωσε άλλο ένα σκορ πάνω από το 20. Το επόμενο παιχνίδι έχει αυξημένο βαθμό δυσκολίας, καθώς είναι στην Μαδρίτη απέναντι στην Ρεάλ και βάσει αυτού η τιμή του φαίνεται υψηλή, ωστόσο ούτε η Ρεάλ είναι το φόβητρο στην άμυνα, ούτε ο Έρτσεγκ δείχνει να πτοείται από τα δύσκολα παιχνίδια.

Άντε Τόμιτς (Μπαρτσελόνα) - 73,8

Πολύ άστοχος απέναντι στην Άλμπα (3/10 δίποντα, 2/5 βολές), ωστόσο τα 10 ρημπάουντ και τα 8 κερδισμένα φάουλ του επέτρεψαν να δώσει ένα σκορ κοντά στο μέσο όρο του (16). Επόμενος αντίπαλος ο Παναθηναϊκός, με τον οποίο είχε πραγματοποιήσει εξαιρετική εμφάνιση στο αντίστοιχο ματς της πρώτης φάσης.

Μπράιαν Ραντλ (Μακάμπι) - 73,3

Πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό και μπορεί να αποτελέσει παίκτη κλειδί για την Μακάμπι απέναντι στον Αστέρα, λόγω των αλτικών του προσόντων και της κίνησής του χωρίς την μπάλα κάτω από το καλάθι. Γενικά, η τιμή του είναι υψηλή, αλλά μπορεί να τη διατηρήσει, ειδικά αν δεν αγωνιστεί και πάλι ο Σμιθ.

Αρτ Παραχούσκι (Νίζνι) - 71,4

Από τους πλέον αξιόπιστους ψηλούς του παιχνιδιού, ο Παραχούσκι συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις, με τελευταία αυτή μέσα στο Μιλάνο και αθόρυβα αναδεικνύεται σε μια από τις κορυφαίες επιλογές της θέσης. Αυτή την εβδομάδα θα έχει δύσκολο έργο πάντως απέναντι στα κορμιά της Φενερμπαχτσέ.

Τρέι Τόμπκινς (Νίζνι) - 60,5

Ο τέταρτος του καρέ της Νίζνι (Ρότσεστι, Κίνσεϊ, Παραχούσκι και Τόμπκινς είχαν συνολικά 104 από τις 109 μονάδες αξιολόγησης της ρωσικής ομάδας με τη Μιλάνο), μπορεί να σκοράρει και να μαζεύει ρημπάουντ με ευκολία. Το ταλέντο είναι αδιαμφισβήτητο, το μειονέκτημά του όμως είναι ότι ο απολογισμός των φάουλ είναι συνολικά αρνητικός (κερδίζει ελάχιστα) κι αυτό του στοιχίζει σημαντικά σε σταθερότητα στο παιχνίδι γι αυτό και η επιλογή του δεν ενθουσιάζει όσο θα μπορούσε.

Ντάριο Σάριτς (Εφές) - 59,1

Άλλο ένα διψήφιο σκορ στο ενεργητικό του, 15 αυτή τη φορά μέσα στην έδρα της Λαμποράλ, αγωνιζόμενος για λίγο περισσότερο από 20 λεπτά. Η επιστροφή του Κρστιτς αναμένεται να του μειώσει το χρόνο συμμετοχής, με τον Μπιέλιτσα να επιστρέφει περισσότερο στο 4, ωστόσο με το πέρασμα του χρόνου και την εμπειρία που αποκτά ο Κροάτης, μπορεί να διατηρηθεί στα ίδια σκορ και να παρουσιάζεται ακόμα καλύτερος.

Φελίπε Ρέγιες (Ρεάλ) - 58,3

Είναι ο πιο αξιόπιστος ψηλός της Ρεάλ στα τελευταία παιχνίδια, χάρη στη δυναμική του παρουσία κάτω από το αντίπαλο καλάθι, όπου κερδίζει επιθετικά ρημπάουντ και φάουλ με χαρακτηριστική ευκολία. Με τον Ερυθρό Αστέρα αγωνίστηκε αρκετά παραπάνω από το μέσο όρο του, ενώ η Γαλατά ίσως δεν του ταιριάζει ιδιαίτερα ως αντίπαλος, δεδομένου ότι ο Έρτσεγκ παίζει κυρίως έξω, ενώ ο Γκονλούμ είναι επίσης ιδιαίτερα μαχητικός στα ρημπάουντ.

Άλεξ Τάιους (Μακάμπι) - 48,3

Κυρίαρχη εμφάνιση απέναντι στον Παναθηναϊκό, έπαιξε σύμφωνα με τις δυνατότητές του και ανέβασε αισθητά την αξία του. Παραμένει αρκετά φθηνός πάντως, βάσει των δυνατοτήτων του. Ούτε αυτός κερδίζει πολλά φάουλ, αλλά σε αντίθεση με τον Τόμπκινς της Νίζνι που έχει το ίδιο χαρακτηριστικό, ο Τάιους δεν χάνει πολύ σκορ από τα άστοχα σουτ, λόγω του στυλ παιχνιδιού του.

Πάτρικ Γιανγκ (Γαλατασαράι) - 37

Κάθε άλλο παρά ενθουσιάσε απέναντι στην Ζαλγκίρις, παραμένει ωστόσο υποτιμημένος κι άρα μπορείτε να τον διατηρήσετε στην ομάδα σας, ευελπιστώντας σε ένα σκορ ανάλογο του φαντασιακού ντόρου που έγινε γύρω από το όνομά του πριν το TOP 16. Αγωνίζεται μέσα στην Ρεάλ, έδρα δύσκολη μεν, αλλά και όπου παίκτες όπως ο Λαβάλ και ο Φίσερ έχουν κάνει μεγάλα σκορ.

Στεφάν Λάσμε (Εφές) - 37

Το 11 μέσα στην Λαμποράλ δεν είναι κάποιο τρομερό σκορ, ωστόσο τα 6/7 δίποντα δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητα και δείχνουν ότι πλέον πατάει καλύτερα στα πόδια του. Η επιστροφή του Κρστιτς βέβαια αναμένεται να περιορίσει σημαντικά μια πιθανή πρόοδό του, αλλά σε κάθε περίπτωση, ο Λάσμε είναι παίκτης που δείχνει ότι μπορεί να βρεθεί σε υψηλότερα στρώματα τιμών.

Μάικ Ζίρμπες (Ερ. Αστέρας) - 23,5

Εκμεταλλεύτηκε τον παροπλισμό του Μαριάνοβιτς με την Ρεάλ και πραγματοποίησε την καλύτερή του φετινή εμφάνιση. Ήταν ουσιαστικά άφαντος έως τώρα, αλλά μπορεί να ανεβάσει στροφές, ενώ πλέον σύμμαχοί του θα είναι ουσιαστικά ...οι αντίπαλοί του, των οποίων ο πρωταρχικός στόχος θα είναι να σταματήσουν τον Μαριάνοβιτς.

Σον Τζέιμς (Μιλάνο) - 18,7

Ήταν ίσως ο μόνος παίκτης της Μιλάνο που είχε θετική εμφάνιση, βάσει του boxscore, απέναντι στην Νίζνι κι έδωσε ελπίδες για μια ανάλογη συνέχεια, με σκορ πολύ μεγαλύτερα από αυτά που αντιστοιχούν στην τωρινή του αξία.

Ακολουθήστε μας στο Twitter και μπείτε στην παρέα μας στο Facebook για τα τελευταία νέα και για να μάθετε πρώτοι τραυματισμούς ή απουσίες της τελευταίας στιγμής.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ