EUROLEAGUE

"Ολυμπιακός, το όνειρο κάθε παίκτη"

"Ολυμπιακός, το όνειρο κάθε παίκτη"

Η Ζιελόνα Γκόρα είναι η τελευταία αντίπαλος του Ολυμπιακού, στην κανονική περίοδο της Euroleague (Πέμπτη 19/12, 19.45) και δυο μέλη της ζουν για αυτό το παιχνίδι, για τους δικούς τους λόγους.

Όπως ενημέρωσε η Ζιελόνα Γκόρα, ο κύριος όγκος των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, την Πέμπτη 19/12 (19.45) έχει εξαφανιστεί, διότι αφενός είναι το τελευταίο ματς των πρωταθλητών Πολωνίας στη φετινή Euroleague, αφετέρου στο Centrum Rekreacy Jno Sportowe θα εμφανιστούν οι πρωταθλητές Ευρώπης.

Σε δηλώσεις του για το παιχνίδι, ο Μαρσίν Σρόκα είπε πως " ο Ολυμπιακός είναι το όνειρο κάθε παίκτη. Η καλύτερη ομάδα της ηπείρου, η μόνη ή έστω μία από τις ελάχιστες που θα μπορούσαν να σταθούν στο ΝΒΑ. Θα δώσουμε και την τελευταία σταγόνα του ιδρώτα μας εναντίον των "ερυθρόλευκων", μολονότι δεν υπάρχει καμία απολύτως πιθανότητα να προκριθούμε στο ΤΟΡ16. Το κύριο κίνητρο που έχουμε για να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε σε αυτό το τελευταίο παιχνίδι στη Euroleague, ενώπιον του κοινού μας είναι να νικήσουμε τους πρωταθλητές Ευρώπης".

Ο αρχηγός των Πολωνών, Λούκας Κόζαρεκ συμφώνησε και πρόσθεσε " η νίκη επί του Ολυμπιακού, θα είναι το καλύτερο δώρο για τα Χριστούγεννα. Είναι εκπληκτική ομάδα και μπορεί και επιστρέφει στις νίκες, όπως κανείς άλλος, ανεβάζοντας ταχύτητα στο τέλος, την οποία δεν μπορεί να αντιμετωπίσει κανένας αντίπαλος. Θα καταφέρουμε να κάνουμε το αδύνατο; Σίγουρα θα προσπαθήσουμε".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ