EUROLEAGUE

Ζάλγκιρις: Προτεραιότητα για τον πάγκο ο Μάρτιν Σίλερ

Ζάλγκιρις: Προτεραιότητα για τον πάγκο ο Μάρτιν Σίλερ

Ο Μάρτιν Σίλερ αποτελεί την προτεραιότητα των ανθρώπων της Ζάλγκιρις για τον πάγκο, με τη λιθουανική ομάδα να πιέζει για να τον πείσει να αφήσει τη G-League για την EuroLeague.

Το θέμα του διαδόχου του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είναι αυτό που "καίει" όσο τίποτε άλλο τη Ζάλγκιρις, με τους ανθρώπους της ομάδας να φιλοδοξούν να τελειώσουν άμεσα τις συζητήσεις που έχουν ξεκινήσει τις τελευταίες ημέρες. Όπως μάλιστα αποκαλύπτει ο Ντονάτας Ουρμπόνας του 15min, οι πράσινοι έχουν θέσει ως απόλυτη προτεραιότητα τον Μάρτιν Σίλερ.

Ο 38χρονος τεχνικός εργάζεται στη G-League τα τρία τελευταία χρόνια, ενώ φέτος αναδείχθηκε προπονητής της χρονιάς στην αναπτυξιακή λίγκα του ΝΒΑ. Έφτιαξε το όνομα του στη Γερμανία, σε Άρτλαντ και Λούντβιχσμπουργκ, από την οποία αποχώρησε το καλοκαίρι του 2017, για να ξεκινήσει η... περιπέτειά του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Στο ίδιο δημοσίευμα, τονίζεται πως σε περίπτωση που ο Παούλιους Μοτιεγιούνας (GM της Ζάλγκιρις) δεν καταφέρει να αποσπάσει το "ναι" του νεαρού τεχνικού, τότε τη δουλειά θα πάρει ο Ερτουγκρούλ Ερντογκάν της Γαλατάσαραϊ.

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ