EUROLEAGUE

Ζάλγκιρις: Εκτός ο Γιανκούνας με Ολυμπιακό

Ζάλγκιρις: Εκτός ο Γιανκούνας με Ολυμπιακό
EUROKINISSI

Χωρίς τον Παούλιους Γιανκούνας θα παραταχθεί η Ζάλγκιρις κόντρα στον Ολυμπιακό (29/3, 21:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 29η αγωνιστική της EuroLeague. Τέλος η σεζόν για τον Μπιρούτις.

Ενας πονοκέφαλος λιγότερος για τον Ολυμπιακό και τον Ντέιβιντ Μπλατ ενόψει του αυριανού (29/3) αγώνα με την Ζάλγκιρις (21:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 29η αγωνιστική της EuroLeague. Όπως έγινε γνωστό από τα λιθουανικά ΜΜΕ, ο Παούλιους Γιανκούνας δεν θα αγωνιστεί κόντρα στους "ερυθρολευκους", στερώντας μία λύση από τους πρωταθλητές Λιθουανίας.

Ο αρχηγός της λιθουανικής ομάδας έμεινε εκτός αποστολής, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον ύψους 2.13 μέτρων Λαουρίνας Μπιρούτις, με τον τελευταίο μάλιστα να ανακοινώνεται ότι θα μείνει εκτός μέχρι το τέλος της σεζον.

Την φετινή αγωνιστική περίοδο ο Γιανκούνας έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς και δεν έχει τον ρόλο που είχε στο παρελθόν. Παρέμεινε ωστόσο αναπόσπαστο μέλος του ροτέισον της ομάδας του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, αριθμώντας 6.2 πόντους και 3.1 ριμπάουντ μέσο όρο σε 16.3 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ