EUROLEAGUE

Γιασικεβίτσιους: "Η Μπαρτσελόνα μου έκανε την χειρότερη πρόταση"

Γιασικεβίτσιους: "Η Μπαρτσελόνα μου έκανε την χειρότερη πρόταση"

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους τόνισε πως η πρόταση της Ζάλγκιρις ήταν ξεκάθαρα ανώτερη από οικονομικής πλευράς σε σχέση με την αντίστοιχη της Μπαρτσελόνα. "Στο Κάουνας με αγαπούν", τόνισε.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους παραχώρησε συνέντευξη στην ισπανική "Mundodeportivo" και έδωσε την δική του εξήγηση για τον λόγο που αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ζάλγκιρις, λέγοντας "όχι" στην πρόταση της Μπαρτσελόνα. Αρκετοί απόρησαν με την επιλογή του Λιθουανού τεχνικού, αλλά ο ίδιος εξήγησε τους λόγους που προτίμησε να παραμείνει στο Κάουνας, επισημαίνοντας πως οι Καταλανοί του έκαναν την χειρότερη προσφορά!

Συγκεκριμένα, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είπε τα εξής: "Ίσως ακούγεται περίεργο, αλλά η πρόταση της Ζάλγκιρις ήταν ξεκάθαρα ανώτερη από εκείνη της Μπαρτσελόνα. Και μιλάω από οικονομικής πλευράς. Από όλες τις προτάσεις που είχα στα χέρια μου, η Μπαρτσελόνα μου έκανε την χειρότερη πρόταση.

Όπως έχω πει, στην Ζάλγκιρις με αγαπούν και με αφήνουν να δουλεύω όπως θέλω. Έχω μία υπέροχη συνεργασία με το σταφ της ομάδας, με τον πρόεδρο, με τον γενικό διευθυντή, αλλά και με τους φιλάθλους της ομάδας στο Κάουνας. Πάντα λέω πως θα αφήσω την Ζάλγκιρις μόνο για κάτι εξαιρετικό, για κάτι πολύ-πολύ καλύτερο εφόσον παρουσιαστεί. Είμαι χαρούμενος στο Κάουνας. Δουλεύω με παίκτες που προσπαθούν σκληρά. Είμαι σε μία πολύ καλή κατάσταση εδώ στην Ζάλγκιρις. Απολαμβάνω την δουλειά.

Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον. Ίσως κάποια στιγμή προπονήσω την Μπαρτσελόνα. Όλοι ξέρουν τα αισθήματα μου για αυτή την ομάδα. Σαν προπονητής, πάντως, έχω ξεκάθαρες ιδέες για το πως πρέπει να δουλεύω. Είναι σημαντικό για εμένα να δουλεύω έχοντας τους δικούς μου συνεργάτες, ανθρώπους της επιλογής μου, που τους εμπιστεύομαι. Είναι σημαντικό να έχω δίπλα μου καλούς ανθρώπους και επαγγελματίες".

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ