EUROLEAGUE

Βαλένθια: Ανακοίνωσε τον Βάνια Μαρίνκοβιτς

Βαλένθια: Ανακοίνωσε τον Βάνια Μαρίνκοβιτς
FIBA FIBA

Η Βαλένθια ανακοίνωσε την απόκτηση του Βάνια Μαρίνκοβιτς, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο με τον πρώην παίκτη της Παρτιζάν.

Η μεταγραφή του Βάνια Μαρίνκοβιτς από την Παρτιζάν στην Βαλένθια επισημοποιήθηκε. Ο 22χρονος Σέρβος γκαρντ είναι και με τη βούλα από σήμερα παίκτης της Βαλένθια, η οποία πρόσθεσε στο ρόστερ ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς του 1997, το οποίο όμως ακόμα δεν έχει καταφέρει να.. ανθίσει και στο υψηλότερο επίπεδο του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Ο Μαρίνκοβιτς υπέγραψε διετές συμβόλαιο στην ισπανική ομάδα και θα κάνει το ντεμπούτο του στην EuroLeague την επόμενη σεζόν. Την προηγούμενη χρονιά ήταν ο πρώτος σκόρερ της Παρτιζάν στο EuroCup με 12,4 πόντους κατά μέσο όρο, ενώ είχε ακόμα 2,3 ασίστ σε 16 αγώνες.

Στα πέντε χρόνια που έπαιξε στην Παρτιζάν, την ομάδα απ' όπου ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του, ο 22χρονος γκαρντ κατέκτησε δύο Κύπελλα Σερβίας. Συν τοις άλλοις, έχει κατακτήσει και τρία μετάλλια με τις μικρές εθνικές ομάδες της Σερβίας στα Eurobasket U16 (αργυρό το 2013), U18 (αργυρό το 2014) και στο Παγκόσμιο Κύπελλο U17 (χάλκινο το 2014).

Διαβάστε ΕΔΩ όλο το πάρε-δώσε των ομάδων της EuroLeague .

Photo credits: FIBA

TAGS EUROLEAGUE ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ