EUROLEAGUE

Το μήνυμα του Κούζμιτς από το νοσοκομείο

Russia's Andrey Vorontsevich, left, and Russia's Timofey Mozgov, right, guard Serbia's Ognjen Kuzmic, center, during their Eurobasket European Basketball Championship semifinal match in Istanbul, Friday, Sept. 15. 2017. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Russia's Andrey Vorontsevich, left, and Russia's Timofey Mozgov, right, guard Serbia's Ognjen Kuzmic, center, during their Eurobasket European Basketball Championship semifinal match in Istanbul, Friday, Sept. 15. 2017. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS

Ο Όγκνιεν Κούζμιτς έκανε δήλωση από το νοσοκομείο στο οποίο βρίσκεται, για πρώτη φορά μετά το αυτοκινητικό ατύχημα της 14ης Ιουλίου.

Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει η αποθεραπεία του Όγκνιεν Κούζμιτς. Αφού απέφυγε τον κίνδυνο μετά το αυτοκινητικό ατύχημα που είχε στις 14 Ιουλίου, ο Σέρβος σέντερ του Ερυθρού Αστέρα βγήκε από την εντατική και έχει πλέον πλήρη επαφή με το περιβάλλον. Το πρωί της Τετάρτης (24/7) τα σερβικά media δημοσίευσαν την πρώτη φωτογραφία του Κούζμιτς μετά το ατύχημα και λίγες ώρες αργότερα ακολούθησε και το μήνυμα του ίδιου.

" Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι ενδιαφέρθηκαν για μένα έπειτα απ' ό,τι πέρασα. Κατ' αρχάς τον πρόεδρο της ομάδας και όλους από τον Ερυθρό Αστέρα, τους γιατρούς και όλη την ομάδα των Μπαστσάρεβιτς και Όλουγιτς, τις νοσοκόμες, τον Υπουργό Υγείας Ζλάτιμπορ Λόντσαρ, τους γιατρούς στην Μπάνια Λούκα, τον δόκτορα Ντιάγιτς, τους συμπαίκτες μου, πρώην και εν ενεργεία παίκτες, τον ομοσπονδιακό τεχνικό Τζόρτζεβιτς και φυσικά τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα που με στήριζαν μέσω των οικείων μου και της ομάδας.

Σας ευχαριστώ όλους και λυπάμαι εάν ξέχασα κάποιον, συνέβησαν τόσα πολλά τις τελευταίες 10 ημέρες. Πλέον είναι στο χέρι μου να αναρρώσω πλήρως, ακούγοντας τους γιατρούς. Αισθάνομαι καλά και προχωράω μπροστά", είπε ο Κούζμιτς, ο οποίος θα περάσει τις επόμενες ημέρες στο νοσοκομείο, όπου θα συνεχίσει την ανάρρωσή του.

Photo credits: AP Photo/Thanassis Stavrakis

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ