EUROLEAGUE

Σάκοτα: "Διπλή η νίκη μας, δείξαμε χαρακτήρα"

BASKET LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Προσγειωμένος ο Ντράγκαν Σάκοτα, παρά το γεγονός ότι ο Ερυθρός Αστέρας νίκησε τον Ολυμπιακό, στάθηκε στον χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα του στο δεύτερο μέρος.

Χαμηλούς τόνους κρατησε ο Ντράγκαν Σάκοτα μετά από τον θρίαμβο του Ερυθρού Αστέρα επί του Ολυμπιακού για τη 15η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της EuroLeague 2019/20. Έμπειρος από αυτό το επίπεδο, ο προπονητής της ομάδας του Βελιγραδίου ξερει ότι ένα αποτέλεσμα, όσο σημαντικό κι αν είναι, δεν έχει μεγάλη σημασία αν δεν υπάρχει και συνέπεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του πολύπειρου προπονητή:

" Ήταν μια διπλή νίκη για εμάς, επειδή βρισκόμασταν αρκετά πίσω και ουδείς περίμενε ότι θα επιστρέψουμε. Όταν ο Ολυμπιακός έπαιξε όπως έπαιξε στο πρώτο μέρος, δεν είχαμε λύσεις. Στο δεύτερο μέρος δείξαμε χαρακτήρα και αξίζαμε να πάρουμε τη νίκη".

Ο Μπίλι Μπάρον, από την πλευρά του, είπε πως: " Η πιο σημαντική νίκη ήταν η παρουσία του γιου μου στο γήπεδο για πρώτη φορά. Έπρεπε να βάλω μερικά σουτ για εκείνων. Είδαμε μια όμορφη ατμόσφαιρα και μια καλή χημεία στην ομάδα μας και στα αποδυτήρια. Αν και το πρόγραμμα είναι σκληρό, πραγματικά τα έχουμε βρει μεταξύ μας. Μπήκαμε στο δεύτερο μέρος με ένταση κι ο Λορένζο Μπράουν ήταν φοβερός απόψε για εμάς, μας οδήγησε σε μια μεγάλη νίκη".

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ