EUROLEAGUE

Ο Ερυθρός Αστέρας ανέλαβε τα έξοδα της κηδείας του Μάικλ Ότζο

Ο Ερυθρός Αστέρας ανέλαβε τα έξοδα της κηδείας του Μάικλ Ότζο
Aba-liga.com Crvena zvezda mts ABA-LIGA.COM CRVENA ZVEZDA MTS

Στη Νιγηρία θα ταφεί ο Μάικλ Ότζο, με τον Ερυθρό Αστέρα να ανακοινώνει πως θα πληρώσει το κόστος της μεταφοράς του στο Λάγος.

Ήταν δικό του παιδί. Στον Ερυθρό Αστέρα έπαιξε για πρώτη φορά σε υψηλό επίπεδο, με τον Ερυθρό Αστέρα διαπίστωσε ότι έχει το ταλέντο για να αντιμετωπίσει τους κορυφαίους της EuroLeague, οπότε η απόφαση της ομάδας του Βελιγραδίου να αναλάβει τα έξοδα για τη μεταφορά του στη Νιγηρία και την ταφή του στο Λάγος δεν προκάλεσε έκπληξη σε κανέναν.

" Ο σύλλογος, βάσει συμφωνίας που έχει ήδη γίνει, θα πληρώσει όλα τα έξοδα για την μεταφορά του Μάικλ Ότζο, που πέθανε στις 7 Αυγούστου του 2020, στη Νιγηρία. Έχουμε ήδη κάνει τις απαραίτητες ενέργειες και βρισκόμαστε στη διάθεση τόσο της οικογένειάς του, όσο και των αρχών της Σερβίας και της Νιγηρίας" αναφέρουν οι Σέρβοι στην ανακοίνωσή τους.

Ο Μάικλ Ότζο, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ερυθρού Αστέρα, είχε προσβληθεί από κορονοϊό και παρά τις συστάσεις των γιατρών που του έλεγαν ότι δεν έπρεπε να γυμνάζεται, έκανε δικό του πρόγραμμα μέχρι να σταματήσει η καρδιά του πριν από δύο περίπου εβδομάδες.

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ