EUROLEAGUE

Μάικλ Ότζο: Η πρώτη δήλωση του προπονητή του

Μάικλ Ότζο: Η πρώτη δήλωση του προπονητή του
PHOTO CREDITS: CRVENA ZVEZDA MTS / ABA LIGA

Ο προπονητής με τον οποίο δούλευε στο γήπεδο ο Μάικλ Ότζο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή, μίλησε για όσα έγιναν και εξήγησε πως θα κινηθεί νομικά κατά δημοσιευμάτων.

Ο θάνατος του Μάικλ Ότζο στη διάρκεια ατομικής προπόνησης εξακολουθεί να απασχολεί την αθλητική κοινότητα της Σερβίας. Λίγες ημέρες μετά τον θάνατό του, προέκυψαν δημοσιεύματα που τόνιζαν πως προπονούνταν, παρά τις περί αντιθέτου οδηγίες των γιατρών του (σ.σ.: είχε περάσει τον κορονοϊό).

Σε απάντηση όλων αυτών, μίλησε ο προπονητής με τον οποίο δούλευε το τελευταίο διάστημα ο 27χρονος σέντερ. Ο Νόβιτσα Τσίτσιτς εξήγησε τι είχε συμβεί, ενώ τόνισε πως έχει προσλάβει δικηγόρο προκειμένου να εξετάσει πώς θα κινηθεί σε βάρος των δημοσιευμάτων που κυκλοφόρησαν στη Σερβία τις προηγούμενες ημέρες.

"Με είχαν πάρει τηλέφωνο και μου είπαν ότι ο Μάικλ Ότζο θέλει να κάνει ατομικές προπονήσεις μαζί μου, επειδή είχε τελειώσει το συμβόλαιό του με τον Ερυθρό Αστέρα. Στόχος του ήταν να προετοιμαστεί για την επόμενη σεζόν" ανέφερε αρχικά και προσέθεσε πως "μας είχαν ενημερώσει πως είχε περάσει τον κορονοϊό, αλλά τα τεστ που έκανε στις 20 Ιουλίου βγήκαν αρνητικά. Εκείνος έλεγε ότι ήταν απολύτως καλά και υπήρχαν αποτελέσματα εξετάσεων που έδειχναν πως ήταν υγιής. Ξεκινήσαμε λοιπόν τις προπονήσεις, δουλεύαμε μαζί κάθε μέρα στις 12:00, κάναμε μια ώρα προπόνηση στο γήπεδο. Είναι εντελώς αναληθή όσα έχουν γραφτεί τις τελευταίες ημέρες, γι αυτό έχω προσλάβει δικηγόρο".

Photo Credits: Crvena Zvezda MTS / ABA Liga

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ