EUROLEAGUE

Ερυθρός Αστέρας: Μικρό πορτοφόλι για προπονητή

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η αναζήτηση προπονητή έχει ξεκινήσει στον Ερυθρό Αστέρα, με τους ερυθρόλευκους όμως να έχουν μικρό πορτοφόλι για τον διάδοχο του Μίλαν Τόμιτς σύμφωνα με τον πρόεδρο της ομάδας, Νεμπόισα Τσόβιτς.

Η αποχώρηση του Μίλαν Τόμιτς ήρθε αναπάντεχα για τον Ερυθρό Αστέρα, ο οποίος κλήθηκε -από το πουθενά- να βγει στην αγορά για προπονητή, σχεδόν ένα μήνα μετά την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Ο Νεμπόισα Τσόβιτς μίλησε στους δημοσιογράφους το μεσημέρι της Τρίτης (22/10), για να τους ενημερώσει για το "διαζύγιο" με τον 46χρονο τεχνικό, όπως επίσης για τα δεδομένα που υπάρχουν στη σερβική ομάδα.

Εκτός όλων των άλλων, αυτό που τόνισε είναι ότι ο προϋπολογισμός του Ερυθρού Αστέρα για φέτος είναι από τους υψηλότερους της τελευταίας οκταετίας, δείγμα της επένδυσης που έγινε το καλοκαίρι. Παράλληλα, έφερε προ των ευθυνών τους παίκτες των ερυθρολεύκων. "Αυτή η κίνηση λειτουργεί ως σοκ για την ομάδα, θα φανεί στην πορεία αν είναι για καλό ή για κακό. Ο προπονητής έφυγε, ξέρουμε ποιο είναι το επόμενο βήμα (αν δεν αλλάξουν τα πράγματα), οι παίκτες. Τους το είπα κιόλας να είναι ενήμεροι"!

Σε ό,τι αφορά στην επόμενη μέρα, πέραν της επιβεβαίωσης πως ο Άντριγια Γκαβρίλοβιτς θα λειτουργήσει ως υπηρεσιακός μέχρι νεωτέρας, εξήγησε πώς έχει η κατάσταση τη διάδοχη κατάσταση στον ερυθρόλευκο πάγκο: "Οι πολύ έμπειροι προπονητές έχουν συμβόλαια που φτάνουν στα 500 με 600 χιλιάδες ευρώ, συν σπίτι και αυτοκίνητο. Δεν έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε τέτοια ποσά. Σκεφτήκαμε την περίπτωση του Σάσα Ομπράντοβιτς, αλλά έχει συμβόλαιο με τη Μονακό".

Πέραν του αγώνα που έρχεται με την Μπαρτσελόνα (24/10), ο Ερυθρός Αστέρας θα πορευτεί με τον Άντριγια Γκαβρίλοβιτς τουλάχιστον για ακόμη ένα παιχνίδι, αυτό με την Μέγκα Μπέμαξ (27/10) για την Aba Liga. Στόχος είναι να έχει βρεθεί λύση πριν από τη "διαβολοβδομάδα" που ακολουθεί, κατά την οποία οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν την Αναντολού Εφές (29/10, εκτός) και τη Χίμκι (31/10, εντός).

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ