EUROLEAGUE

Τέλος ο Τόμιτς από τον Ερυθρό Αστέρα

Τέλος ο Τόμιτς από τον Ερυθρό Αστέρα

Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα ο Μίλαν Τόμιτς, αφού η παραίτησή του έγινε τελικά δεκτή από τον σύλλογο.

Νέα αλλαγή δεδομένων στον Ερυθρό Αστέρα. Ο Μίλαν Τόμιτς δεν είναι πλέον προπονητής της σερβικής ομάδας, αφού επέμεινε στην παραίτηση, την οποία είχε υποβάλει πριν μερικές ημέρες και δεν είχε γίνει δεκτή από τον σύλλογο.

Όπως αναφέρουν τα σερβικά μέσα, ο Πρόεδρος της ομάδας, Νεμπόισα Τσόβιτς, συναντήθηκε με τον Τόμιτς και προσπάθησε να του αλλάξει γνώμη, ωστόσο ο νεαρός τεχνικός ήταν ανένδοτος, μένοντας πιστός στην αρχική του απόφαση.

Την είδηση αποκάλυψε η ιστοσελίδα Kurir, η ίδια ιστοσελίδα δηλαδή που είχε αποκαλύψει την αρχική παραίτηση του νεαρού τεχνικού. Μέχρι να βρεθεί αντικαταστάτης του Τόμιτς, χρέη πρώτου προπονητή θα αναλάβει ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Αντρίγια Γκαβρίλοβιτς.

Με τον Ερυθρό Αστέρα να βρίσκεται πλέον σε κρίση, η Συνέντευξη Τύπου που έχει προγραμματιστεί για σήμερα (22/10) αποκτάει αυτόματα ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την σερβική ομάδα, καθώς υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι ενδεχομένως να υπάρξουν και αποχωρήσεις παικτών, με τον Ντέρικ Μπράουν να μοιάζει ο επικρατέστερος... υποψήφιος προς αποχώρηση.

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ