Ερυθρός Αστέρας: "Αναπνέει μόνος του ο Κούζμιτς, παραμένει σε κώμα"

Ο Ερυθρός Αστέρας ενημέρωσε ότι ο Όγκνιεν Κούζμιτς εμφάνισε βελτίωση στην υγεία του και πλέον αναπνέει μόνος του, ωστόσο η κατάστασή του παραμένει πολύπλοκη.

Καλά νέα για τον Όγκνιεν Κούζμιτς. Όπως ενημέρωσε ο Ερυθρός Αστέρας, ο Σέρβος σέντερ, ο οποίος ενεπλάκη πριν μερικές ημέρες σε σοβαρό τροχαίο και τραυματίστηκε στο κεφάλι και το στέρνο, έχει παρουσιάσει βελτίωση, αφού οι πνεύμονές του λειτουργούν αυτόνομα και πλέον αναπνέει μόνος του.

Την ίδια στιγμή ωστόσο η σερβική ομάδα θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι η κατάσταση της υγείας του Κούζμιτς παραμένει πολύπλοκη, με τον άλλοτε σέντερ του Παναθηναϊκού να βρίσκεται ακόμα σε τεχνητό κώμα.

Σύντομα μάλιστα ο Κούζμιτς θα υποβληθεί σε μία επέμβαση στην άνω γνάθο προκειμένου να μπορέσει να ξεπεράσει κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζει στην αναπνοή του.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΟΥΒΟΠΟΥΛΟΣ

Το τείχος του… ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός έκανε το χρέος του και ο Γιάννης Κουβόπουλος γράφει για τον Γιώργο Παπαγιάννη που έγινε φόβητρο και όσα ακολουθούν.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Ο Παπαγιάννης που θέλει ο Παναθηναϊκός

Ο Γιώργος Οικονόμου γράφει για τα παραδείγματα που πρέπει ν' ακολουθήσει ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και τον Γιώργο Παπαγιάννη που ονειρεύονται οι "πράσινοι".

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Μουρίνιο και βλέπουμε...

Ο Ολυμπιακός χρήζει ψυχολογικής υποστήριξης, το ΣΕΦ έχει γίνει "εύκολο" για αντιπάλους και διαιτητές κι ο Παντελής Διαμαντόπουλος γράφει για την τακτική που πρέπει να ακολουθήσει ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

HIGHLIGHTS