EUROLEAGUE

Επίσημο: Στον Ερυθρό Αστέρα ο Κέβιν Πάντερ

GOMELSKY CUP 2019 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
GOMELSKY CUP 2019 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα θα φοράει μέχρι το τέλος της σεζόν ο Κέβιν Πάντερ, με τη σερβική ομάδα να ανακοινώνει την απόκτησή του.

Αυτό που ήταν γνωστό εδώ και τρεις ημέρες, πήρε επίσημη μορφή το μεσημέρι της Παρασκευής 27 Δεκεμβρίου. Ο Ερυθρός Αστέρας ανακοίνωσε την απόκτηση του Κέβιν Πάντερ, ο οποίος πρώτα είχε αποδεσμευτεί από τον Ολυμπιακό. Ο 26χρονος γκαρντ υπέγραψε στη σερβική ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν, με σκοπό να τη βοηθήσει να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου στην ABA Liga, κι από εκεί να εξασφαλίσει την... παραμονή στην EuroLeague για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Στο Βελιγράδι θα συναντήσει τον Ντράγκαν Σάκοτα, με τον οποίο συνεργάστηκε -με μεγάλη επιτυχία- πριν από δύο χρόνια στην ΑΕΚ. Ο πολύπειρος τεχνικός ήταν άλλωστε αυτός που τον ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή, μόλις αντιλήφθηκε πως είναι ορατό το ενδεχόμενο της αποδέσμευσής του από τον Ολυμπιακό.

Στις έντεκα (11) φορές που φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού στην EuroLeague, ο Κέβιν Πάντερ είχε 6.8 πόντους (με 39.2% στα δίποντα, 17.9% στα τρίποντα και 70% στις βολές) και 1.9 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ