EUROLEAGUE

Επίσημο: Παρελθόν από τον Ολυμπιακό ο Κέβιν Πάντερ

EUROLEAGUE / ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÆÅÍÉÔ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÆÅÍÉÔ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κέβιν Πάντερ υπέγραψε τη λύση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό, με τους ερυθρόλευκους να ανακοινώνουν το "διαζύγιο". Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ο Ερυθρός Αστέρας.

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί -με κάθε επισημότητα πλέον- ο Κέβιν Πάντερ, αφού οι ερυθρόλευκοι ενημέρωσαν το απόγευμα της Τρίτης 24 Δεκεμβρίου πως "η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Κέβιν Πάντερ και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του".

Ο παίκτης βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες σε συζητήσεις με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για να λυθεί το συμβόλαιό του (δεν βρισκόταν στις επιλογές του Κεστούτις Κεμζούρα σε ό,τι αφορά στη δωδεκάδα των αγώνων εσχάτως), κι από την στιγμή που προέκυψε το ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα, όλα έγιναν πιο εύκολα. Ο 26χρονος γκαρντ προπονήθηκε για τελευταία φορά την Τρίτη (24/12) κι εν συνεχεία υπέγραψε τόσο την αποδέσμευσή του από τον Ολυμπιακό, όσο και το νέο του συμβόλαιο με τον σερβικό σύλλογο, στον οποίο θα συναντήσει εκ νέου τον Ντράγκαν Σάκοτα -εκείνος τον είχε επιλέξει πριν από δύο χρόνια στην ΑΕΚ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ