EUROLEAGUE

Ανακοίνωσε Ντέρικ Μπράουν ο Ερυθρός Αστέρας

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÏÓÖÐ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÏÓÖÐ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο Ντέρικ Μπράουν είναι πλέον παίκτης του Ερυθρού Αστέρα, με την σερβική ομάδα να ανακοινώνει την απόκτησή του με συμβόλαιο ενός χρόνου.

Ο Ερυθρός Αστέρας ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντέρικ Μπράουν. Ο Αμερικανός φόργουορντ είναι η πρώτη μεταγραφή της ομάδας του Μίλαν Τόμιτς ενόψει της σεζόν 2019/20, στην επιστροφή των "ερυθρόλευκων" στην EuroLeague.

O Μπράουν πέρασε όλη την σεζόν 2018/19 στην... εξέδρα, αφού είχε μεν συμβόλαιο με την Αναντολού Εφές, αλλά ήταν εκτός πλάνων από τον Εργκίν Αταμάν. Ο Αμερικανός ωστόσο αρνήθηκε να λύσει το συμβόλαιό του, με αποτέλεσμα να μείνει δεσμευμένος με συμβόλαιο όλη την σεζόν.

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες ο Ερυθρός Αστέρας ανακοίνωσε την παραμονή του Μπίλι Μπαρόν, του Μπράνκο Λάζιτς και του Μπόρισα Σίμανιτς.

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ