EUROLEAGUE

Το υπέροχο μήνυμα στήριξης του Ντόντσιτς στον Γιουλ

Το υπέροχο μήνυμα στήριξης του Ντόντσιτς στον Γιουλ
AP PHOTO/LM OTERO

Οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης κατακεραύνωσαν τον Σέρχιο Γιουλ για το κακό βράδυ του απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όμως μετά από το tweet του Λούκα Ντόντσιτς μάλλον θα αναθεωρήσουν.

Η αλήθεια είναι πως ο Σέρχιο Γιουλ δεν ήταν καλός στον ημιτελικό του Final Four της EuroLeague 2018/19 με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Είχε 13 πόντους από 1/10 τρίποντα σε 17 λεπτά συμμετοχής και αυτοί οι αριθμοί δεν μπορούσαν να γλιτώσουν τη Ρεάλ Μαδρίτης, να της δώσουν την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης όπου περίμενε ήδη η Αναντολού Εφές. Είναι επίσης αλήθεια ότι ο πολύπειρος πόιντ γκαρντ δεν είχε αγωνιστικό ρυθμό, καθώς έκανε τεράστιο αγώνα για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, αυτόν τον τραυματισμό που δεν του επέτρεψε να παίξει στη σειρά των playoffs με τον Παναθηναϊκό.

Πολύς λόγος έγινε στην Ισπανία για τις κακές επιλογές του Γιουλ, για το έρμπολ που έκανε, για το σουτ που βρήκε σίδερο στο φινάλε. Ο Λούκα Ντόντσιτς τα διάβασε όλα και με ένα πολύ όμορφο μήνυμα στο Twitter ζήτησε από τον κόσμο να υποστηρίξει τον σπουδαίο Ισπανό, τον πρώην συμπαίκτη του.

" Βλέπω πολλούς να κατακρίνουν τον Σέρχιο Γιουλ, έναν παίκτη που έχει δώσει τα πάντα γι' αυτή την ομάδα. Δούλεψε σαν ζώο για να γυρίσει. Θυμηθείτε όσα έχει προσφέρει στη Μαδρίτη. Πρέπει να είναι το παράδειγμα για κάθε παίκτη που αγωνίζεται σε αυτό το όμορφο άθλημα. Σε αγαπώ, σε αγαπάμε" έγραψε ο Σλοβένος σούπερ σταρ των Ντάλας Μάβερικς για τον ταλαιπωρημένο την τελευταία διετία πρώην συμπαίκτη του που δεν θα έχει το βράδυ της Κυριακής την ευκαιρία να διεκδικήσει το repeat.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ