EUROLEAGUE

Λάσο: "Πολύ δύσκολα θα παίξει στην Αθήνα ο Γιουλ"

Λάσο: "Πολύ δύσκολα θα παίξει στην Αθήνα ο Γιουλ"

Ο Σέρχιο Γιουλ δεν θα ενισχύσει τις προσπάθειες της Ρεάλ απέναντι στον Παναθηναϊκό (17-19/4) και σύμφωνα με τον Πάμπλο Λάσο πολύ δύσκολα θα προλάβει να αγωνιστεί στο ή στα ματς στην Αθήνα (23-25/4).

Η Ρεάλ Μαδρίτης έπειτα από τη νίκη ( 94-70) της επί της Ομπραντόιρο στρέφει την προσοχή της στις "μάχες" με τον Παναθηναϊκό για την προημιτελική φάση της EuroLeague και ο Πάμπλο Λάσο μετά το τέλος της αναμέτρησης αναμέτρησης της 27ης αγωνιστικής της Liga Endesa αναφέρθηκε στην κατάσταση του Σέρχιο Γιουλ.

Ο Σέρχιο Γιουλ ταλαιπωρείται από έναν μυικό τραυματισμό στον δικέφαλο και όπως τόνισε ο προπονητής του, θα απουσιάσει από τα πρώτα δύο ματς (17-19/4) της προημιτελικής σειράς, ενώ πολύ δύσκολα θα ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας του και στο ή στα ματς στην Αθήνα (23-25/4).

"Ο Γιουλ θα μείνει εκτός αυτή την εβδομάδα, ενώ πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί και στα παιχνίδια της επόμενης εβδομάδας", τόνισε μεταξύ άλλων ο Βάσκος προπονητής.

Oι Τζέφερι Τέιλορ και Άντονι Ράντολφ ταλαιπωρήθηκαν από ενοχλήσεις στη μέση και στον ώμο αντίστοιχα, ξεκουράστηκαν στο ματς με την ομάδα του Κώστα Βασιλειάδη, αλλά η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία, καθώς την Δευτέρα (15/4) αναμένεται να επιστρέψουν σε ρυθμό προπονήσεων.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ