ΜΠΑΣΚΕΤ

Τα συγχαρητήρια του Παναθηναϊκού στον Σιμόν Μιζράχι

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - MACCABI TEL AVIV / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - MACCABI TEL AVIV / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σιμόν Μιζράχι πήρε τον τιμητικό τίτλο του "Legend" από τη EuroLeague και ο Παναθηναϊκός τον συνεχάρη και μέσω του λογαριασμού του στο Twitter (PHOTO).

Ζωντανός θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ο Σιμόν Μιζράχι έγινε και επίσημα "Legend" από τη EuroLeague που του έδωσε αυτόν τον πολύ τιμητικό τίτλο στη διάρκεια της ετήσιας συνέλευσης που έγινε φέτος στο Τελ Αβίβ, αντί για τη Βαρκελώνη.

Το επί σειρά δεκαετιών αφεντικό της Μακάμπι πέρασε στο Πάνθεον των κορυφαίων του αθλήματος, με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός να τον συγχαίρει και μέσω του λογαριασμού της στο Twitter. " Η EuroLeague ανακοίνωσε επίσημα πως ο Πρόεδρος της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Σιμόν Μιζράχι, είναι ένας από τους θρύλους της. Η υψηλότερη αναγνώριση, σε έναν πραγματικό θρύλο του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Συγχαρητήρια από την οικογένεια της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ" αναφέρει το συγκεκριμένο tweet.

Τα συγχαρητήρια του Παναθηναϊκού στον Σιμόν Μιζράχι
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ