EUROLEAGUE

Ράις: "Μιλάμε για salary cap κι οι ομάδες ούτε καν πληρώνουν"

EUROLEAGUE / ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, αποκάλυψε τα σχέδια της EuroLeague για salary cap κι ο Ταϊρίς Ράις σχολίασε το γεγονός με δηκτικό τρόπο.

Η τηλεοπτικό συνέντευξη που έδωσε ο Νεμπόισα Τσόβιτς έβγαλε είδηση για την EuroLeague της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα έκανε λόγο για τα πλάνα της διοργάνωσης να βάλει salary cap, για να έρθουν μερικές ώρες αργότερα τα πρώτα σχόλια από παίκτες της EuroLeague.

Ο Άαρον Τζάκσον της Μακάμπι Τελ Αβίβ έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: " Salary cap στην EuroLeague; Είναι καλό ότι είμαι στο τέλος της καριέρας μου". Ο Ταϊρίς Ράις του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ ήταν αρκετά πιο... καυστικός βέβαια, σχολιάζοντας πως " μιλάμε για salary cap κι οι ομάδες ούτε καν πληρώνουν".

Η ιδέα του salary cap έχει αναφερθεί πολλές φορές στο παρελθόν για την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, έχοντας πάντα ένα σημαντικό "αλλά". Αυτό της διαφορετικής φορολογίας ανά κράτος. Όπως και να έχει πάντως, θα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε στην πράξη πώς μια τέτοια ιδέα μπορεί να πάρει σάρκα και οστά.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ