EUROLEAGUE

Πιτίνο: "Θέλω να δω διαφορετική εικόνα εκτός έδρας"

Πιτίνο: "Θέλω να δω διαφορετική εικόνα εκτός έδρας"

Ο Ρικ Πιτίνο εμφανίστηκε αισιόδοξος κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για την Ισπανία και τον αυριανό αγώνα (28/2, 22:00) με την Γκραν Κανάρια (PHOTOS).

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε για την Ισπανία με ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής , αλλά και με την πεποίθηση ότι θα μπορέσει να αλλάξει την εικόνα που παρουσιάζει όλη τη χρονιά μακριά από το ΟΑΚΑ. Αυτό περιμένει τουλάχιστον να δει ο Ρικ Πιτίνο από την ομάδα του, όπως τόνισε στις δηλώσεις που έκανε λίγο πριν από την αναχώρηση της "πράσινης" αποστολής για το Λας Πάλμας, όπου θα αντιμετωπίσει αύριο το βράδυ (28/2, 22:00) την Γκραν Κανάρια.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

" Η Γκραν Κανάρια μπορεί να μην έχει βαθμολογικό κίνητρο αλλά μέσα στο γήπεδο της μπορεί να κάνει ζημιά. Η δική μας ομάδα παίζει σιγά σιγά βάσει των πραγματικών της δυνατοτήτων, θέλουμε να φτάσουμε στο όριο της προοπτική μας και τώρα παίζουμε κοντά σε αυτό το σημείο. Αν η ομάδα αρχίσει να παίζει όπως στο ΟΑΚΑ, θα μπορέσει να διεκδικήσει την πρόκριση στα πλέι οφ. Αυτό που θέλω να δω προ πάντων είναι διαφορετική εικόνα σε σχέση με τα προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια", υπογράμμισε ο Αμερικανός προπονητής.

ΓΚΙΣΤ: Έτοιμος να παίξω στο "4"

Ο Τζέιμς Γκιστ είπε από τη μεριά του για το αυριανό ματς με την Γκραν Κανάρια: " Είναι σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Μπορεί η Γκραν Κανάρια να μην έχει στόχο, αλλά εμείς παλεύουμε για τα playoffs και πρέπει να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Η Γκραν Κανάρια παίζει καλά στην έδρα της. Πρέπει να ελέγξουμε τον αγώνα και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Είναι σκληρή ομάδα, έχει εμπειρία και δεν θα είναι εύκολο", δήλωσε ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ, που πρόσθεσε για την απουσία του Ντεσόν Τόμας: " Εγώ πάντα «τεσσάρι» ήμουν, αλλά παίζω στο «5» για το πικ εν ρολ. Εάν ο κόουτς θέλει να παίξω εκεί, θα είμαι έτοιμος για αυτό".

Δείτε φωτογραφίες από την αναχώρηση των "πράσινων" για το Λας Πάλμας:

Πιτίνο: "Θέλω να δω διαφορετική εικόνα εκτός έδρας"
Πιτίνο: "Θέλω να δω διαφορετική εικόνα εκτός έδρας"
Πιτίνο: "Θέλω να δω διαφορετική εικόνα εκτός έδρας"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ