ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Χωρίς Τόμας κόντρα στην Γκραν Κανάρια

Παναθηναϊκός: Χωρίς Τόμας κόντρα στην Γκραν Κανάρια
EUROKINISSI

Ο Ντεσόν Τόμας έμεινε στην Αθήνα με υψηλό πυρετό και δεν ακολούθησε την αποστολή του Παναθηναϊκού για την Ισπανία, όπου θα αντιμετωπίσει αύριο (28/2) την Γκραν Κανάρια.

Άλλο ένα πρόβλημα προστέθηκε στα ήδη πολλά που έχει ο Παναθηναϊκός ενόψει του αυριανού αγώνα με την Γκραν Κανάρια (28/2, 22:00) στο Λας Πάλμας. Ο Ντεσόν Τόμας ανέβασε το πρωί υψηλό πυρετό και δεν μπόρεσε να ακολουθήσει την αποστολή των "πράσινων" για την Ισπανία, αφαιρώντας από τα χέρια του Ρικ Πιτίνο ένα σημαντικό "όπλο".

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Ο Αμερικανός φόργουορντ είναι τον τελευταίο ενάμιση μήνα ένας από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες του Παναθηναϊκού. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια είχε 15,6 πόντους και 6,2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, με αποκορύφωμα την εμφάνιση που έκανε στη νίκη επί της Χίμκι (25 πόντοι, 11/17 σουτ).

Στην Ισπανία ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει φυσικά και τους σταθερούς απόντες τον τελευταίο καιρό, τον Ματ Λοτζέσκι και τον Νίκο Παππά, γεγονός που κάνει ακόμα δυσκολότερη την προσπάθεια του να σπάσει το σερί των εννέα ηττών μακριά από το ΟΑΚΑ. Οι "πράσινοι" έχουν ρεκόρ 1-10 εκτός έδρας, με τη μοναδική νίκη να έχει σημειωθεί στις 2 Νοεμβρίου στην Ποντγκόριτσα επί της Μπουντούτσνοστ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ