EUROLEAGUE

Πιτίνο: "Ο Τζέιμς είναι ο MVP της σεζόν"

EUROLEAGUE / ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΜΙΛΑΝΟ.  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΜΙΛΑΝΟ. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ρικ Πιτίνο εγκωμίασε την Αρμάνι, ανέφερε πως έχει τον MVP της σεζόν (εννοούσε τον Μάικ Τζέιμς) και είπε πως η χημεία είναι το "όπλο" της ομάδας του.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Ρικ Πιτίνο, έκανε δηλώσεις για το αυριανό παιχνίδι (22/3, 21:45) με την Αρμάνι στο Μιλάνο για την 28η αγωνιστική της EuroLeague και μεταξύ άλλων ανέφερε πως η ιταλική ομάδα έχει τον MVP της σεζόν (εννοούσε τον Μάικ Τζέιμς), ενώ τόνισε πως η χημεία είναι το βασικό "όπλο" του τριφυλλιού.

Για την Αρμάνι, τόνισε: "Παίζουν εξαιρετικά, έχασαν στην Μαδρίτη από την Ρεάλ. Έχουν τον MVP της σεζόν. Είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς. Χάσαμε μία σπουδαία ευκαιρία να κερδίσουμε με 10 πόντους. Έδειξα σήμερα το πρωί στους παίκτες βίντεο με τα λάθη που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο. Η νίκη φέρνει πιο εύκολα ένα μάθημα απ' ό,τι μία ήττα".

Για το φινάλε της κανονικής περιόδου, σχολίασε: "Είναι σαν μία March Madness. Ένα παιχνίδι και είσαι έξω. Πληρώνομαι για τον λόγο αυτό. Το να προετοιμάζεσαι για έναν αντίπαλο, να δουλεύεις περισσότερο και να είσαι συγκεντρωμένος. Αυτό είναι το ευχάριστο. Όταν δεν είσαι έτοιμος, νιώθεις άγχος. Μας αρέσει η πίεση, είναι ο καλύτερός σου φίλος στην ζωή".

Για την βελτίωση της ομάδας του, είπε: "Οι παίκτες θέλουν να είναι οι καλύτεροι. Όλες οι ομάδες έχουν αδυναμίες. Το όπλο μας είναι η εξαιρετική χημεία που έχουμε. Όλοι παίζουν σαν μία γροθιά, με αυτό προχωράμε. Αυτό δουλεύουμε".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ