EUROLEAGUE

Πιτίνο: "Δεν πήραμε κάποια σφυρίγματα, αλλά..."

Πιτίνο: "Δεν πήραμε κάποια σφυρίγματα, αλλά..."

Ο Ρικ Πιτίνο εξήγησε γιατί ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για κάποιες αποφάσεις των διαιτητών τονίζοντας, όμως, πως αυτό είναι μέρος του αγώνα.

Ο Παναθηναϊκός πάλεψε απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά δεν κατάφερε να κάνει το μπρέικ και ο Ρικ Πιτίνο μίλησε για τον πρώτο αγώνα της προημιτελικής σειράς της EuroLeague, ενώ δεν έκρυψε πως έχει και κάποιες ενστάσεις για τις αποφάσεις των διαιτητών Ρίζικ, Ράντοβιτς και Ντιφαλά.

"Θα είμαι σύντομος. Μπορούσαμε να είχαμε νικήσει. Δεν είμαι χαρούμενος για πολλά πράγματα. Οι δικαιολογίες μπορούν να φανούν σαν αδυναμίες. Δεν θέλουμε να δείξουμε αδυναμοι. Μπορούσαμε να νικήσουμε. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Συγχαρητήρια και προχωράμε στο επόμενο παιχνίδι", είπε αρχικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε για το τελευταίο τετράλεπτο της αναμέτρησης:

"Πήραμε δύσκολες αποφάσεις. Ο Κιθ Λάνγκφορντ είχε χέρια πάνω του σε κάθε φάση. Δεν πήραμε κάποια σφυρίγματα, αλλά αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού. Κάναμε μία μεγάλη αντεπίθεση. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια, αλλά έχω απογοητευτεί για κάποια πράγματα. Θα ανασυνταχθούμε και θα επιστρέψουμε στο επόμενο ματς".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ