ΜΠΑΣΚΕΤ

Πασκουάλ: "Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καθόλου"

Πασκουάλ: "Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καθόλου"
PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Το κακό πρώτο ημίχρονο, τα ριμπάουντ και οι βολές ήταν οι λόγοι που οδήγησαν στην ήττα του Παναθηναϊκού από την Ζάλγκιρις σύμφωνα με τον Τσάβι Πασκουάλ.

Ο Παναθηναϊκός υπέστη την πρώτη εντός έδρας ήττα της χρονιάς και ο Τσάβι Πασκουάλ δεν χρειάστηκε να σκεφτεί πολύ για να αναζητήσει τους λόγους του 83-87 από την Ζάλγκιρις για την 5η αγωνιστική της EuroLeague . Λίγο το κάκιστο πρώτο ημίχρονο, λίγο τα κρίσιμα χαμένα ριμπάουντ, κάτι το κακό ποσοστό στις βολές, ήταν τα πρώτα πράγματα που του ήρθαν στο μυαλό...

" Συγχαρητήρια στην Ζάλγκιρις. Σε γενικές γραμμές χάσαμε το παιχνίδι λόγω βολών και ριμπάουντ. Στην τελευταία φάση πριν από την παράταση επιτρέψαμε τρία επιθετικά ριμπάουντ. Ωστόσο χάσαμε το παιχνίδι επειδή στο πρώτο ημίχρονο δεν παίζαμε καθόλου, δεν παίξαμε άμυνα, δεν καταλάβαμε το παιχνίδι", είπε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός.

" Επίσης, επειδή αρχίσαμε βάζοντας μόνο ένα δίποντο στο πρώτο δεκάλεπτο, δεν είχαμε ηρεμία, παίξαμε εκτός ελέγχου και γι αυτό στα πρώτα 20 λεπτά η Ζάλγκιρις ήταν πολύ καλύτερη από εμάς. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε στο παιχνίδι, αγωνιστήκαμε, παίξαμε καλύτερα στην άμυνα και στην επίθεση, με καλύτερο έλεγχο και λιγότερα λάθη", συνέχισε ο Πασκουάλ.

" Είχαμε ένα προβάδισμα 74-70, αλλά σε μια άμυνα στο λόου ποστ η Ζάλγκιρις κέρδισε βολές, εκμεταλλεύτηκαν το λάθος μας στην επόμενη κατοχή, και αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο το παιχνίδι τελείωσε έτσι", κατέληξε ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ