EUROLEAGUE

Πασκουάλ: "Παίξαμε σπουδαία άμυνα, αλλά τίποτα δεν θα είχε σημασία δίχως τον Παππά"

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ / EUROLEAGUE BASKETBALL (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ / EUROLEAGUE BASKETBALL (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Τσάβι Πασκουάλ αρνήθηκε να απαντήσει στα σχόλια του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για τη διαιτησία στην τελευταία επίθεση του αγώνα, αλλά έσπευσε να αποθεώσει τον Νίκο Παππά.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods πήρε μία νίκη - βάλσαμο απέναντι στη Φενέρμπαχτσε , χάρη στο τρίποντο του Νίκου Παππά. Ο Τσάβι Πασκουάλ ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του στο ΟΑΚΑ, εξηγώντας αρχικά πως "θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την παρουσία του απόψε, χωρίς τους φιλάθλους μας δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε την ανατροπή και να κερδίσουμε. Στο τέλος πιστέψαμε στη νίκη, κι αυτό το μεγάλο σουτ του Νίκου (Παππά) μας έδωσε το θετικό αποτέλεσμα".

Σε ερώτηση για την άσχημη εικόνα του "τριφυλλιού" απέναντι σε Μπαρτσελόνα και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, απάντησε πως " είναι ξεκάθαρο ότι παίξαμε πολύ άσχημα σε Βαρκελώνη και Μόσχα, αλλά είναι δύσκολο για εμάς να αντιμετωπίσουμε ομάδες τέτοιου επιπέδου. Ο μόνος τρόπος είναι να παίξουμε άμυνα υψηλού επιπέδου και στο β' μέρος το καταφέραμε. Μετά την ανάπαυλα, αλλάξαμε τη ροή του αγώνα με την άμυνά μας. Χωρίς αυτό το μεγάλο σουτ του Νίκου, όλα θα έχαναν την αξία τους. Τώρα θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτή τη νίκη, για να πάμε στο παιχνίδι με την Μπασκόνια. Θα είναι πολύ δύσκολο εκείνο το παιχνίδι. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα", για να σχολιάσει εν συνεχεία όσα είπε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς για τη διαιτησία στο τέλος του αγώνα :

" Στη διάρκεια του αγώνα υπάρχουν πολλές φάσεις που θα μπορούσαν να δώσουν έναν πόντο παραπάνω ή παρακάτω. Έγιναν φάουλ και είδαμε δύο σκληρές άμυνες. Στο τέλος τα καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, δεν έχω να πω κάτι άλλο".

Τέλος, αναφορικά με την άμυνα που έπαιξαν οι παίκτες του στο β' μέρος του αποψινού αγώνα, σημείωσε: " Έχω μιλήσει με τους παίκτες γι αυτό, για την κακή μας άμυνα. Πέρσι παίζαμε σπουδαία άμυνα, φέτος είναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα. Θεωρώ ότι κατά βάση είναι πνευματικό το θέμα. Πρέπει να παίξουμε σαν εργάτες, όχι σαν αρχιτέκτονες. Κάποιες φορές είμαστε μπερδεμένοι ως προς αυτό. Γιατί χωρίς αυτό είμαστε ένα τίποτα. Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να συνεχίσουμε, αυτόν τον δρόμο πρέπει να ακολουθήσουμε".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ