EUROLEAGUE

Πασκουάλ: "Μόνο νίκες για να διεκδικήσουμε το πλεονέκτημα έδρας"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÁÊÁÌÐÉ ÔÅË ÁÂÉÂ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / MACCABI TEL AVIV - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÁÊÁÌÐÉ ÔÅË ÁÂÉÂ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / MACCABI TEL AVIV - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν είπε πολλά στη Συνέντευξη Τύπου, παρά επέλεξε να σταθεί στη μάχη των ριμπάουντ που έφεραν τη νίκη επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ και τον στόχο για το πλεονέκτημα έδρας.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods άλωσε για δεύτερη σερί την έδρα της Μακάμπι Τελ Αβίβ , σε μία εξίσου κομβική κατάσταση. Οι "πράσινοι" παρέμειναν στο κόλπο για την τετράδα, με τον Τσάβι Πασκουάλ να επισημαίνει μετά το φινάλε της αναμέτρησης πως η ομάδα του θα κάνει ό,τι μπορεί για να τερματίσει στην τετράδα της regular season.

" Στο β' δεκάλεπτο χάσαμε τον έλεγχο του ρυθμού, δεν ελέγξαμε την κατάσταση όσο θέλαμε. Δώσαμε, έτσι, τη δυνατότητα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ να κάνει το παιχνίδι της. Μετά το ημίχρονο, ήμασταν πολύ καλύτεροι τόσο σε άμυνα όσο και σε τρίποντα. Είχαμε άσχημα ποσοστά σε βολές και τρίποντα, παρότι είχαμε ελεύθερα σουτ. Στο τέλος όλα κρίθηκαν στο γεγονός ότι ελέγξαμε τα ριμπάουντ, για να πάρουμε μία τόσο σημαντική νίκη", δήλωσε αρχικά και κατέληξε αναφερόμενος στη συνέχεια:

" Ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, θέλουμε να τελειώσουμε με νίκες τη regular season και να διεκδικήσουμε το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ