ΜΠΑΣΚΕΤ

Πασκουάλ: "Με την Εφές σκεφτόμασταν τον Ολυμπιακό"

BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού και παραδέχθηκε πως η ομάδα του έστρεψε την προσοχή της στο ντέρμπι νωρίτερα από ό,τι έπρεπε.

Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη επί του Ολυμπιακού και ο Τσάβι Πασκουάλ μετά το τέλος της αναμέτρησης της 6ης αγωνιστικής της Basket League αναφέρθηκε στην επιτυχία της ομάδας του τονίζοντας πως οι πράσινοι είχαν αρχίσει να σκέφτονται το ντέρμπι από όσο ήταν στην Κωνσταντινούπολη.

"Είναι ξεκάθαρο πως όταν στην Κωνσταντινούπολη σκεφτόμασταν αυτό το ματς. Η σεζόν είναι πολύ μεγάλη και μία νίκη δεν αλλάζει τόσα πολλά. Πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό Τώρα βλέπουμε το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα και θέλουμε από τους φιλάθλους να μας στηρίξουν", δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού στην Cosmote TV, ενώ παρατήρησε επίσης πως "σήμερα με 18 ασίστ και 4 λάθη είναι ξεκάθαρο πως παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ".

Σχετικά για την απόδοση του Νίκου Παππά είπε: "Μιλάμε πολύ για αυτά τα πράγματα. Ο Παππάς δεν έπαιξε πολύ καλά στα τελευταία ματς, αλλά αυτά συμβαίνουν. Ο Κιθ και ο Νίκος, ειδικά ο Νίκος έπαιξαν πολύ καλά. Ο Παππάς πήρε την ομάδα στους ώμους του. Τους αξίζουν συγχαρητήρια"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ