ΜΠΑΣΚΕΤ

Πασκουάλ: "Η Μπασκόνια ήταν καλύτερη"

Πασκουάλ: "Η Μπασκόνια ήταν καλύτερη"

Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε απέναντι στην Μπασκόνια και ο Τσάβι Πασκουάλ παραδέχθηκε την ανωτερότητα των Βάσκων στην 9η "στροφή" της EuroLeague.

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να φύγει με το διπλό από την Βιτόρια , καθώς - όπως τόνισε και ο Τσάβι Πασκουάλ - η Μπασκόνια έπαιξε καλύτερα από τους πράσινους στην αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής της EuroLeague .

"Πρώτα από όλα, συγχαρητήρια στη Μπασκόνια που έπαιξε πολύ καλύτερα από εμάς απόψε. Αρχίσαμε άσχημα, κάναμε λάθη σε άμυνα και επίθεση και χάσαμε πολλές κατοχές. Η Μπασκόνια κυριάρχησε ξεκάθαρα στο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε περισσότερη αυτοπεποίθηση, προσπαθήσαμε να μαζέψουμε τη διαφορά, αλλά η Μπασκόνια είχε πέντε στα πέντε τρίποντα που τη βοήθησαν πάρα πολύ. Παρόλα αυτά, συνεχίσαμε να παλεύουμε για να επιστρέψουμε στο παιχνίδι και να εκμεταλλευτούμε το οποιοδήποτε λάθος της Μπασκόνια. Συνολικά, όμως, η Μπασκόνια απόψε ήταν πολύ καλύτερη από εμάς", δήλωσε ο Καταλανός προπονητής, ο οποίος λόγω ενός προσωπικού προβλήματος θα παραμείνει στην Ισπανία και δεν θα επιστρέψει στην Ελλάδα με την αποστολή της ομάδας του.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ