EUROLEAGUE

Παναθηναϊκός: Το "αντίο" της ΚΑΕ στην οικογένεια Γιαννακόπουλου

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΑΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΑΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δημιούργησε βίντεο - αφιέρωμα στα 33 χρόνια της οικογένειας Γιαννακόπουλου στο τμήμα μπάσκετ. Το "αντίο" και το "ευχαριστώ" για την προσφορά της.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτης 9 Ιουνίου το "αντίο" της οικογένειάς του από τα κοινά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ. Μετά από 33 χρόνια, η οικογένεια του αποσύρεται από τη διοίκηση του συλλόγου, αποχωρώντας οριστικά από οτιδήποτε έχει να κάνει με το μπασκετικό τμήμα.

Ο ίδιος ενημέρωσε για την οριστική απόφασή του στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΒΙΑΝΕΞ, με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ να παρουσιάζει μερικές ώρες αργότερα ένα βίντεο - αφιέρωμα σε όσα προσέφερε η οικογένεια Γιαννακόπουλου στο τριφύλλι.

Δείτε το:

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ