Παναθηναϊκός: Παπαπέτρου και Παπαγιάννης στο "One Team"

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου και Γιώργος Παπαγιάννης συμμετείχαν στην πρώτη δράση του "One Team" της EuroLeague, όντες κοντά στα παιδιά του Ιδρύματος Χατζηκώνστα.

Δίπλα στα παιδιά του Ιδρύματος Χατζηκώνστα βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης 26 Νοεμβρίου ο Ιωάννης Παπαπέτρου και ο Γιώργος Παπαγιάννης. Οι δύο παίκτες του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ συμμετείχαν στην πρώτη δράση του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Euroleague, "One Team" - Basketball is Everywhere στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

"Με το που μας έγινε η πρόταση χαρήκαμε πολύ που θα συμμετάσχουμε σε αυτή την προσπάθεια και θα μπορέσουμε να συνεισφέρουμε με τον δικό μας τρόπο στα παιδιά και όχι μόνο. Νομίζω πως μέσω των παιδιών και εμείς μαθαίνουμε πάρα πολλά σπουδαία πράγματα. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό πρόγραμμα της EuroLeague και το στηρίζουμε με όλη μας την ψυχή καθώς προσφέρουμε χαμόγελα σε αυτά τα παιδιά. Θεωρώ πως αυτό είναι και το πιο σημαντικό απ' όλα".

Ενώ, από την πλευρά του ο Γιώργος Παπαγιάννης δήλωσε πως "είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ μέσω αυτού του προγράμματος. Είναι χαρά μας να βοηθήσουμε αυτά τα παιδιά να ξεφύγουν από τη καθημερινότητά τους και σίγουρα θα χαρούμε πάρα πολύ να τους δούμε μία μέρα στο γήπεδο για να μας χειροκροτήσουν», δήλωσε ο Γιώργος Παπαγιάννης".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΟΥΒΟΠΟΥΛΟΣ

Λήξ' το στο 30'!

Ο Παναθηναϊκός για μία ακόμα φορά κατέρρευσε στο τέλος της τρίτης περιόδου και ο Γιάννης Κουβόπουλος γράφει για μια ομάδα που ξεμένει από... μυαλό και από... βενζίνη

OIKONOMOY

Πρώτα κομπάρσος, μετά θεατής

Ο Γιώργος Οικονόμου γράφει για τον Παναθηναϊκό που παρέδωσε εύκολα τα όπλα απέναντι στην ελλιπή Ρεάλ Μαδρίτη και για την απάντηση που οφείλει να δώσει στις επόμενες αγωνιστικές

ΚΑΒΑΛΙΕΡΑΤΟΣ

Against All Odds

Αυτό που έχει κάνει ο Ολυμπιακός στα δύο τελευταία ματς ξεπερνά κάθε λογική. Γι αυτό και τίποτα πλέον δεν μπορεί να προβλέψει κανείς για τη συνέχεια. Γράφει ο Σπύρος Καβαλιεράτος.

HIGHLIGHTS